parkinnn

Asayiş

Gebze karıştı, AKP binasına saldırı

Gebzede Berkin Elvan için yürüyüş yapan bir grup  Yılmaz Mahallesi Millet Caddesindeki AK Parti SKM bürosuna taşlı saldırıda bulundular. Bu esnada taşlı saldırıyı engellemek isteyenlerle grup içerisindeki provokotörler arasındatartış

11 Mart 2014 Saat: 20:08
Gebze karıştı, AKP binasına saldırı
Gebze karıştı, AKP binasına saldırı

Gebze'de Berkin Elvan için yürüyüş yapan bir grup  Yılmaz Mahallesi Millet Caddesi'ndeki AK Parti SKM bürosuna taşlı saldırıda bulundular. Bu esnada taşlı saldırıyı engellemek isteyenlerle grup içerisindeki provokotörler arasındatartışma çıktı. Çevik Kuvvet ekipleri gruba müdahale etmek durumunda kaldı. Grup daha sonra Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti 

Gezi eylemleri sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan için Gebze’de yapılan yürüyüşte gergin anlar yaşandı.

Gezi eylemleri sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan için Gebze’de yapılan yürüyüşte gergin anlar yaşandı. Ak Parti Gebze İlçe teşkilatı önüne gelen grup polislere tepki gösterdi. CHP Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan göstericilere sakin olmaları konusunda telkinlerde bulundu. Grup Mahalle teşkilat bürosunu taşladılar.

Gebze’de gergin anlar. Gebze’deki siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları Gezi eylemleri sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan için yürüyüş düzenledi. CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan’ında aralarında yer aldığı yaklaşık 5 bine yakın grup Hükümet Caddesi üzerinde toplanarak yürüyüşe geçti. Berkin Elvan’ınfotoğrafları ve pankartlarla sloganlar atarak yürüyen grup için ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Cadde boyunca yürüyen grup Eskiçarşı istikametine döndü. Burada bulunan Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı önünde çevik kuvvet ekipleri kalkanlarla önlem aldı. İlçe teşkilatı önüne gelen grup burada hükümet aleyhinde sloganlar atarak polislere yumurta ve pet şişe atarak tepki gösterdiler. İlçe teşkilatına yönelen gruba CHP Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan ve yürüyüşü organize eden platformun yöneticileri müdehale etti. Kaplan gruba sakin olmalarını ve yürüyüşe devam etmelerini istedi. Grubun daha da kalabalıklaşması gerginliği had safhaya çıkardı. Milletvekili Kaplan ve yöneticiler grubu yürüyüşe yönlendirerek parti teşkilatı önünden ayrılmalarını sağladı. Eskiçarşı dan Şehit Numan Dede Caddesi boyunca yürüyüşe devam eden grup Osman Yılmaz Mahallesi Millet Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun camlarını kırdılar. (İsa TURAN-OSMAN YÜREKLİ)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑