parkinnn

Spor

Gebze plaka yazdı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor ligin 23. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Kozlu Belediyespor’u 4-1 mağlup etti.

25 Mart 2014 Saat: 18:03
Gebze plaka yazdı
Gebze plaka yazdı

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Gebzespor hafta içi mesaisinde ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Kozlu Belediyespor’u kendi sahasında ağırladı. Maça iyi başlayan temsilcimiz Gebzespor maçın ilk dakikalarından itibaren Kozlu kalesinde golü arayan taraf oldu. Temsilcimiz Gebzespor aradığı golü 35. dakikada Yücel ile buldu. Maçın ilk yarısı 1-0 temsilcimiz Gebzespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ YARI FARKA GİTTİ

İkinci yarıda da maç üstünlüğünü elden bırakmayan Gebzespor ikinci yarının ilk dakikalarında Güney ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı 2-0.  Bu golden sonra iyice dağılan Kozlu karşısında üstün bir oyun sergileyen Gebzespor 72. dakikada Yücel ile skoru 3-0’a taşıdı.  Maçın son dakikalarında  iki takımda birer gol bularak maç 4-1 sona erdi. Sahadan 4-1 gibi net bir skorla ayrılan temsilcimiz Gebzespor puanını 33’e çıkararak 7. sırada yer aldı. 

dsc_7902.jpg

gebzespor.20140325161142.jpg

dsc_7903.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑