parkinnn

Güncel

Gebze ve Tavşancıl'i inceledi

Genel Sekreter Büyükakın, beraberindeki heyetle birlikte Dilovası ve Gebze’de bulunan yatırımları yerinde inceledi

13 Ağustos 2015 Saat: 11:48
Gebze ve Tavşancıl'i inceledi
Gebze ve Tavşancıl'i inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç ve beraberindeki heyet, Büyükşehir’in  Dilovası ve Gebze’de hayata geçirdiği ve yapım aşamaları devam eden yatırımlarını yerinde inceledi. Genel Sekreter Büyükakın, denetlemelerde Tavşancıl Evi, Tavşancıl Stadı, Gebze Mollafenari Stadı şantiyelerini yerinde inceledi.

 

2 ADET FUTBOL SAHASI İNCELENDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından, bölgeye uzun zamandır hizmet veren Tavşancıl Stadı yenileniyor. 2 bin 500 seyirci kapasitesi bulunan Tavşancıl Stadı’nın tribünleri, zemini ve soyunma odaları tadilattan geçiriliyor. Öte yandan Büyükşehir, Gebze Mollafenari’de FİFA standartlarına uygun bir futbol sahası yapımı gerçekleştiriyor. 48x96 metre ebatlarında yapılan saha sentetik çim olacak. Sahanın bir bölümünde 400 kişilik çelik tribün yer alacak. Sahada gece maçlarının yapılabilmesi için aydınlatma sistemi de mevcut olacak.

 

TAVŞANCIL EVİ RESTORE EDİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Tavşancıl’da yöreye özgü mimari özelliği bulunan tarihi yapıyı da restore ediyor. Rekonstrüksiyonu yapılacak olan yapı 7,5 metre yüksekliğe sahip. Zemin katı 76 m2 olan yapının birinci katı ise 84 m2 genişliğinde bulunuyor. Temeli radye olarak yapılan yapının büyük bir kısmını ahşap elemanlar oluşturuyor.

 

YATIRIMLAR SAHADA İZLENİYOR

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Büyükakın, ‘’Kocaeli sınırları içerisinde Büyükşehir Belediyesi olarak yapmakta olduğumuz tüm çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz, takip ediyoruz. Yapılan çalışmalar tüm hızıyla ve büyük bir titizlikle devam ediyor’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑