parkinnn

Güncel

Gebze'de Arttı!

Edinilen bilgilere göre; Olay Gebze Osman Yılma Mahallesi Trafo kavşağında meydana geldi. Ali Y. İle Ferdi V. isimli iki kişi yolda yürüyen henüz ismi belirlenemeyen 18 yaşındaki bir gencin cep telefonunu bıçak zoruyla gasp etti.

14 Ağustos 2015 Saat: 09:57
Gebze'de Arttı!
Gebze'de Arttı!

Edinilen bilgilere göre; Olay Gebze Osman Yılma Mahallesi Trafo kavşağında meydana geldi. Ali Y. İle Ferdi V. isimli iki kişi yolda yürüyen henüz ismi belirlenemeyen 18 yaşındaki bir gencin cep telefonunu bıçak zoruyla gasp etti. Daha sonra zanlılar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Gasp edilen kişi ise olayın ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek başından geçen olayı anlattı ve şikayette bulundu.

 

ZANLILAR HEMEN YAKALANDI

Ardından harekete geçen Ekipler Amirliğine bağlı yunus ekipleri yapmış olduğu sıkı takip sonucu olayı gerçekleştiren Ali Y. ile Ferdi V’yi Osman Yılmaz Mezarlığı yakınlarında yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadesi alınmak üzere Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, cep telefonu ise emniyet güçleri tarafından sahibine teslim edildiği bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑