parkinnn

Eğitim

Gebze'de Bir İlk

Dikkat ve Algı Sınavı’na yoğun ilgi

6 Mayıs 2014 Saat: 10:17
Gebze'de Bir İlk
Gebze'de Bir İlk
Anafen Dershanesi Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndaki şubelerinde Dikkat ve Algı Sınavı (DAS) düzenledi. Gebze ve bölgesinde ilk defa düzenlenen sınava 3 bin öğrenci katıldı. Sınava katılan tüm öğrencilere Dikkat Algı testi yapıldı.

Anafen tarafından ücretsiz düzenlenen Dikkat ve Algı Sınavı'na (DAS) öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Anafen Dershanesi Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndaki şubelerinde Dikkat ve Algı Sınavı (DAS) düzenledi. Sınava ilköğretim 2., 3. 4. ve 5. sınıflardan toplam 3 bin öğrenci katıldı. Sınavda öğrencilere anlayarak hızlı okuma, dikkat güçlendirme etkinlikleri, mental aritmetik, akıl oyunları ve hafıza teknikleri konusunda sorular soruldu.  Sınava katılan tüm öğrencilere Dikkat Algı testi ücretsiz yapıldı.

DİKKAT VE ALGI KURSU BAŞLATILACAK

Anafen Genel Müdürü Hicret Şen öğrencilerin dersler kadar dikkat ve algılama konusunda da kendilerini geliştirmelerinin önemli olduğunu ifade etti. Şen, Gebze’de ilk defa böyle bir sınavın yapıldığına dikkat çekerek, “Gebze’de ilk defa böyle bir sınavı gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Öğrencilerimizin en büyük problemlerinden birisi dikkat eksikliği bu eksiğin giderilmesi için dikkat ve algı kursu başlatacağız'' dedi. Şen ''Dikkat ve Algı kursunun çocukların hem zihinsel gelişiminde hem de sınav hayatlarında onlara çok büyük rahatlık sağlayacağını düşünüyorum. Dershane olarak bizim böyle bir projeye imza atmamız bizi gururlandı'' diye konuştu. Ayrıca sınav dışında tüm şubelerde velilere zihinsel gelişim akademisi ve İngilizce semineri verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑