parkinnn

Güncel

Gebze'de CHP ve AKP'liler arasında gerginlik. Polis müdahale etti

GÖLGE/ÖZEL HABER- Gebze’nin Arapçeşme Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre İlöğtetim Okulu’nda gergin dakiklar. AK Parti ve CHP’liler arasında tartaklamaya varan tartışmalar çıktı. Olaya polis müdahale etti, okula çok sayıda polis ekib

10 Ağustos 2014 Saat: 14:41
Gebze'de CHP ve AKP'liler arasında gerginlik. Polis müdahale etti
Gebze'de CHP ve AKP'liler arasında gerginlik. Polis müdahale etti

GÖLGE/ÖZEL HABER- Gebze’nin Arapçeşme Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre İlöğtetim Okulu’nda gergin dakiklar. AK Parti ve CHP’liler arasında tartaklamaya varan tartışmalar çıktı. Olaya polis müdahale etti, okula çok sayıda polis ekibi  geldi.

Gölge muhabirinin de fotoğraf çekmesini engellemeye çalışan polisler, AK Parti ve CHP’lileri sakinleştirerek olayların büyümesini engelledi.

KONU YEMEK DAĞITIMINDAN ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre AK Parti müşahitlerine yemek getiren aracın kaymakamlığa ait olduğunu ileri süren CHP’liler polislerle tartıştı. ‘’Kaymakamlık aracıyla niçin Ak Partililere yemek dağıtılıyor’ diye çıkışan CHP’liler önce görevli polislerle tartıştı. AK Parti’lilerin de tartışmaya müdahil olmasıyla bu kez tartışma CHP ‘liler ve AK Parti’liler arasında yoğunlaşti. Çok sayıda CHP’li okul bahçesine akın ederken , AK Parti’li görevli sayısının az olması dikkat çekti.

AK Parti  görevlilerinin yemeği getiren aracın kaymakamlığa değil , kendi partilerine ait olduğunu söylemeleri üzerine gerginlik biraz yatışsa da Yunus Emre İ.Ö.O’na çık sayıda sivil ve  resmi  polis ekipleri ekipleri geldi. Polis, okul çevresinde güvenlik önlemlerini artırtırken, iki grup okul bahçesinden çıkartılarak uzaklaştirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑