parkinnn

Güncel

Gebze'de çipli karta yoğun ilgi !

Uzun süredir herkesin merakla beklediği yeni sistem çipli kimlik kartı için tüm Türkiye geneli başvurular alınmaya başladı.

22 Şubat 2017 Saat: 16:26
Gebzede çipli karta yoğun ilgi !
Gebze'de çipli karta yoğun ilgi !

Hiç bir şekilde taklitcilik ve sahtekarlıga fırsat verilmeyecek şekilde üretilen kimlik kartı, Gebze de' de yogun ilgi gördü. Günlük başvuruların 250- 300 kişiyi bulduğunu öncelik olarak ise, ögrencilerin başvurularını alıp sınav zamanına kadar yetiştirilecegini söyleyen Nüfus Müdürlüğü yetkilieri, ögrencilerin eski kimlik kartların da ise resim varsa eski kimliklerlede ögrencilerin sınava girebilecegini aktardı.
NASIL BAŞVURACAKSINIZ?
Kimlik kartı almak için 15 yaşından büyüklerin yurt içinde ilçe nüfus müdürlüklerine, yurt dışında ise dış temsilciliklere şahsen başvuru yapması gerekiyor. Bunun için en yakın müdürlüğe müracaat edilebileceği gibi, herhangi bir müdürlüğe de başvurulabilecek.Yeni kimlik kartı almak isteyenler Alo 199 arayarak ya da internet üzerinden randevu alabilicek.
YENİ TC KİMLİK KARTININ BEDELİ NE KADARDIR?
2016 yılı kimlik kartı bedeli; kanuni bildirim süresi dışında doğum nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 15 TL, değiştirme nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 15 TL ve kayıp nedeniyle düzenlenen kimlik kartı için 30 TL’dir. Kimlik kartı bedeli başvuru sırasında tahsil edilecektir. (Haber: Ramazan AL/Gölge)

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑