parkinnn

Asayiş

Gebze'de Feci Kaza

Gebze İnönü Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde sabah saatlerinde korkunç bir kaza yaşandı.

27 Şubat 2014 Saat: 17:12
Gebze'de Feci Kaza
Gebze'de Feci Kaza

Edinilen bilgilere göre; Gebze Belediyesine ait olan hafriyat toprağı ve inşaat atığı taşımacılığı yapan kamyon sabahın erken saatlerinde dehşet saçtı. İnönü Mahallesi İnönü Caddesi üzerinden seyir halinde olan 41 TH 968 plakalı kamyon aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu evinden çıkıp okuluna gitmek isteyen henüz 15 yaşında ki Şeyma Unutmaz’a çarptı.

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇEMEDİ!

Çarpmanın etkisi ile kamyonun altında sürüklenen Unutmaz’ı fark eden şoför son anda durabildi. Yaşanan bu korkunç kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 sağlık ekipleri ve emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olan lise öğrencisini sıkıştığı yerden çıkarıp ilk müdahalede bulundu. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonucu Unutmaz Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.

4.20140227144030.jpg

ÖĞRENCİ VELİLERİ ÇILGINA DÖNDÜ!

Sabahın erken saatlerinde yaşanan bu kazaya hem çevredeki vatandaşlar hem de öğrenci velilerinden tepki yağdı. Aynı zamanda Fevzi Çakmak İlköğretim okuluna giden öğrencilerin velileri daha öncede bir çok kazaların bu noktada yaşandığını dile getirerek,” Bizler her gün bu tür kazaların yaşanmasından dolayı korku içerisindeyiz. Gün içerisinde bir çok araç bu cadde üzerinden aşırı hız yaparak ve ışıklandırma sistemlerine uymayarak geçiyor.Bu durumu daha evvel emniyet güçlerine telefon açarak bu tür hata yapan araçların plakasını yönünü bildirdik.Fakat defalarca dile getirmemize rağmen hiç bir çalışma yapılmadı” diye konuştular.

 BU YAŞANAN KAZA DEĞİL CİNAYET!

Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileri’nin her geçen gün tehlike içerisinde olduğunu söyleyen veliler,” Bu noktaya mobese koyulması için imza toplamamız gerektiğini söylediler. Fakat mobesede yetersiz kalıcak. Bizler sadece okul çıkış ve giriş saatlerinde bir tane trafik polisin görev almasını istiyoruz. Trafik ışığının yaya geçidinin olduğu bir okul önünde böyle bir kaza yaşanıyorsa bu kaza değil resmen cinayettir. Cadde üzerinde bulunan ışıklandırma sistemleri bu noktada sadece süs olarak kullanılıyor.Bu okula gelen öğrenciler her gün bu cadde üzerinde araçlarla burun buruna oyun oynuyor.Yetkililerin bu duruma bir an önce bir çözüm bulmalarını istiyoruz” diye açıkladılar.

3.20140227144043.jpg

PROTOKOL HASTANE’YE AKIN ETTİ!

Yaşanan bu feci kaza sonucu Fatih Devlet Hastanesi gelen Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel ve Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz hastane yönetimi ve doktorlardan Şeyma Unutmaz hakkında bilgi aldı. Geçirdiği kaza sonucu Fatih Devlet Hastanesinde yapılan müdahale sonucunda Unutmaz Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑