parkinnn

Otomobil

Gebze'de ilk 3'deyiz

Ruşan Otomotiv Başkanı Musa Ruşan, sektörel konularda iddialı konuştu, vatandaşları uyardı.

16 Mayıs 2022 Saat: 14:08
Gebzede ilk 3deyiz
Gebze'de ilk 3'deyiz

Fotoğraf: Gül AKDEMİR

Üç yıldır Ruşan  Otomotiv ismiyle  sektörde sıfır ayarında ikinci el otomobiller satmasıyla tanınan  Musa Ruşan, Gebze bölgesinde satış sıralamasında  ilk üç içinde olduklarını  söyledi.

ARAÇ ALMAK İSTEYENLERE ÖNERİLER

17 yıldır otomotiv sektöründe hizmet veren , son üç yıldır da kendi ismini taşıyan firmasıyla göz dolduran Musa Ruşan, çalışmalarını Gölge' ye anlatırken iddialı konuştu. Sektörel sorunlara yönelik değerlendirmelerde de bulunan Ruşan, '' Araç almak isteyen vatandaşlara önerim; kesinlikle araçlarını çok iyi kontrol ettirsinler, her önüne gelen yerden araç alınmaz. Şasesinden motoruna, kaportasından kaputuna, mekaniğinden elektroniğine iyi ekspertiz gerekir. '' şeklinde uyarılarda bulundu.

AYDA 50 RUHSAT VERİYORUZ

Sektörde edindikleri tecrübenin kendisine güven kazandırdığına işaret eden Musa Ruşan,''Bu yüzden çok satıyoruz. Ayda ortalama 45-50 ruhsat veriyoruz.  Bizi tanıyanlar çevresini yönlendiriyor, ikinci el araçlarımız  neredeyse sıfır seviyesinde  ve bizim güvencemizde. Ruşan Otomotiv'de her aracı bulundurmayız. Kilometreleri ortalama 60-70'dir. Neredeyse sıfır ayarındadır ve üç yaş üstü araç satmayız. '' dedi.

MOTORSİKLET BAYİLİĞİ DE VAR

Çevreden gelen yoğun talep üzerine motorsiklet satışına da başladıklarını anlatan İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan  Ruşan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ruşan, Falkom marka motorsikletlerin Gebze bayisi olduklarını, yaz mevsiminin başlamasıyla motosiklette talebin patladığını dile getirdi.

Sıfır araçüretiminin azalması nedeniyle ikinci ele ilginin arttığına dikkat çeken Ruşan, çalışmalarını anlatırken şu görüşleri dile getirdi ;'' Stokumuz 70 araçtır. Hepsi  öz sermayemizdir. Sattığımız bütün araçlarımız servis garantisindedir. Her bir aracın bütün bakımları yapılır, öyle satışa çıkar. Araç modelinde, satış tutarında da kendi kriterlerimiz var. Her gelen aracı almayız, satmayız. Bizim sektörde de sıkıntılar var, önüne gelen  galericilik yapmazsa fiyatlar daha makul olur. Tüketicinin kollanılması ve  oto galerilerin sıkça denetimden geçirilmesi gerekir. ''

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Ruşan Otomotiv
Ruşan Otomotiv
Ruşan Otomotiv
Ruşan Otomotiv
Ruşan Otomotiv
Ruşan Otomotiv
Ruşan Otomotiv
Ruşan Otomotiv

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑