parkinnn

Spor

Gebzeli Denizhan, Trabzonspor’da

GÖLGE- Kartalspor’un altyapısına oynayan 16 yaşındaki Denizhan Deniz, Trabzonspor ile sözleşme imzaladı. Gebzeli işadamı Kadırga Tesisleri’nin sahibi Hüseyin Deniz’in oğlu olan Denizhan’ın peşinde birçok Süper lig takımının yan

15 Eylül 2014 Saat: 18:18
Gebzeli Denizhan, Trabzonspor’da
Gebzeli Denizhan, Trabzonspor’da

GÖLGE- Kartalspor’un altyapısına oynayan 16 yaşındaki Denizhan Deniz, Trabzonspor ile sözleşme imzaladı. Gebzeli işadamı Kadırga Tesisleri’nin sahibi Hüseyin Deniz’in oğlu olan Denizhan’ın peşinde birçok Süper lig takımının yanı sıra Milan ve Hamburg gibi Avrupa devleri de koşuyordu.

Yetenek ve başarısıyla defalarca ulusal basına da konu olan, Milli Takım antrenörleri ile birlikte Beşiktaş ve Gençlerbirliği’nce de takibe alınan Gebzeli genç yetenek Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Oğlu Denizhan'la gurur duyduğunu belirten Hüseyin Deniz de, "O inanıyorum ki Türk futbolunun yüz akı isimlerinden birisi olacak. Birçok Süper lig takımı ve dünya devleri Denizhan’ı istedi ancak bizim gönlümüzde hep Trabzonspor vardı. Bu yüzden Trabzonspor’u tercih ettik” diye konuştu.

Rıdvan Dilmen’e benzetiliyor

Oyun zekası ve çabukluğuyla Rıdvan Dilmen’e benzetilen Denizhan, Alman Ligi'nden Hamburg'un da ilgi alanına girmişti. Milan tarafından da takibe alınan 16 yaşındaki yıldız adayı istatistikleri ile parmak ısırtıyor.  Hamburg'un görevlendirdiği scouterlar tarafından "Gelişmeye yatkın. Mutlaka kadroya alınması" gerekir diye rapor tutulmuştu.





YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑