parkinnn

Magazin

Gebzeli Mehmet , Erbil'i dize getirdi

Gölge/ Özel Haber- Bir süredir ulusal basını meşgul eden şovmen Mehmet Ali Erbil ile sanatçı Ece Ronay çekişmesine Ronay'ın Gebzeli nişanlısı , iş insanı Mehmet Bilir müdahale etti.

6 Ekim 2021 Saat: 23:05
Gebzeli Mehmet , Erbili dize getirdi
Gebzeli Mehmet , Erbil'i dize getirdi

Magazin basınının bir numaralı gündemi olan Erbil ile Ronay'ın karşılıklı suçlamalarına kayıtsız kalmayan Gebzeli iş insanı Bilir, nişanlısı Ece Ronay 'a yönelik sosyal medyada paylaşımlar yapan, telefon konuşmalarında Ronay'a bel altı teklifler ima eden Mehmet Ali Erbil'le bu akşam saatlerinde bir araya geldi.
M.ALİ ERBİL'DEN ÖZÜR
Gebzeli genç iş insanı Mehmet Bilir, Erbil'in hatasını kabul etmesini sağlarken nişanlısına da sahip çıktı. Gece saatlerinde mağazin servislerine bomba gibi düşen görüntülerde Gebzeli iş adamı Mehmet Bilir, Mehmet Ali Erbil'le olan videosunu paylaştı. Sıcağı sıcağına gündeme oturan Erbil- Ronay çekişmesiyle ilgili konuşan ve Bilir'in yanında özür dileyen Mehmet Ali Erbil, ''iyi akşamlar. Mehmet kardeşim Ece Ronay' ın nışanlısı. Ben onun nişanlı bile olduğunu bilmiyordum. Memet kardeşimle bu olayların üstünü örtelim, kapatalım diye görüştük. Gerçekten çok rahatsız olduk.'' şeklinde ki sözleri ve videosu , '' Bravo Gebzeli damada , Erbil'i dize getirdi. Nişanlısına sahip çıktı, mağazin dünyasında yalnız bırakmadı, delikanlı adammış'' detirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑