parkinnn

Yaşam

GEBZE'Lİ RADYO KRALİÇELERİNİN AMANSIZ REKABETİ

Gebzede uydu üzerinden bölgesel yayın yapan  iki yerel radyonun bayan programcıları arasındaki amansız rekabet, dinleyicilerinde büyük ilgisini çekiyor. Gazeteci Songül Öztürkün  Radyo Marmarada cumartesi-pazar günleri yaptığı ,Songü

4 Ocak 2014 Saat: 18:25
GEBZE'Lİ RADYO KRALİÇELERİNİN AMANSIZ REKABETİ
GEBZE'Lİ RADYO KRALİÇELERİNİN AMANSIZ REKABETİ

Gebze'de uydu üzerinden bölgesel yayın yapan  iki yerel radyonun bayan programcıları arasındaki amansız rekabet, dinleyicilerinde büyük ilgisini çekiyor.

Gazeteci Songül Öztürk'ün  Radyo Marmara'da cumartesi-pazar günleri yaptığı ,''Songül'le Nostalji'' isimli programı beğeni kazanırken, kendisine en büyük rakip olarak Gebze FM'in Fatoş'u gösteriliyor. İki yılı aşkın süredir radyoculuk yapan ve büyük beğeni toplayan Gebze FM'nin programcısı Fatma Düztaban, hafta içi hergün saat 15.00-19.00 arasında dinleyicileriyle buluşuyor.

Gebze'li radyo severler, her iki programcının da işlerini çok iyi yaptıklarını, ancak aralarında gizli ve amansız bir rekabet gözlemlediklerini söylerken, ''Gebze'den dünyaya seslenerek bölgemizin tanıtımını sağladıkları için Songül Öztürk'e de, Fatma Düztaban'a da teşekkür etmek gerekir. Yerel yöneticilerin bu iki isimi ödüllendirmelerini bekliyoruz'' diyorlar.

Diğer yandan Öztürk ve Düztaban'ın programcılığı hakkında fikir yürüten dinleyiciler, ''Her ikisininde programlarına adeta abone olduk. Gebze FM'de ki Fatma Düztaban programda adeta koşuyor, kendisine yetişmek içn bizde koşuyoruz. Bu kadar hızlı ve berrak konuşmak yetenek işidir. Bazen de Fatma'yı dinlerken kulaklarımız zil çalıyor. Hızına yetişemiyoruz. Radyo Marmara'nın programcısı Songül Öztürk ise çok nostalji takılıyor ve çok ağır program yapıyor. Akıcı dili var. Dinlerken rahatlıyoruz.'' diyorlar.

Öte yandan  bir grup radyo  dinleyicisi  ''Songül mü, Fatma mı daha iyi programcı?'' diye kamuoyu anketi yapmayı planıyor. Radyo gönüllüleri hazırlayacakları anket formuyla Gebzeli dinleyicilere, '' 92.4'de Songül'le Nostalji'yi mi, yoksa 95.4'de Fatoş'la 7'den 70'e isimli programı mı dinliyorsunuz?'' diye sormaya hazırlanıyorlar.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑