parkinnn

Eğitim

GEBZELİ SURVİVORLAR DÖNDÜ

Gerçekleştirdiği izcilik faaliyetleriyle adından söz ettiren Gebze İlim, Kültür ve Çevre Derneği (İLK-ÇEV), hafta sonunu oldukça etkin geçirdi.

23 Haziran 2014 Saat: 15:40
GEBZELİ SURVİVORLAR DÖNDÜ
GEBZELİ SURVİVORLAR DÖNDÜ

 İzciler, Gölcük Ayvazpınar İzci Kampı’nda bir araya geldiler. Çanakkale Milli Bilinç Kampı,Sarısu,Aksığın,Kartepe,Ümraniye İzci Kamplarının ardından İLK-ÇEV Gelbize İzcileri 2 İzci Lideri, 4 İzci Gönüllüsü ve 23 izcisiyle Gölcük Ayvazpınar’da izcilik kamplarına bir yenisini daha ekledi. Gebze İlim, Kültür ve Çevre Derneği (İLK-ÇEV) Gelbize İzci Kulübü, oldukça güzel bir hafta sonuna imza attı.

Vahdettin Ekibi,Aslan Obası,Kurt Obası ve Kanarya Obası olmak üzere 5’er kişilik obalar kurulup 2izci lideri,4 İzci Gönüllüsü ve Kamp Müdürü Muzaffer Gündüz liderin kontrolü altında Gölcük Ayvazpınar izci kampı gerçekleştirildi. Düzenlenen kamp oldukça renkli görüntülere sahne olurken Gölcük Ayvazpınar İzci Kampında İzcilik Oyunları, Doğa Yürüyüşleri, Kamp Ateşi, Yağmur, ,Canlı Müzik,Ney,Keman Dinletisi, Gece Nöbetleri,Barınak,Teftiş, Tören, Bayrak, İstasyon Çalışmaları, İzcilik Eğitimi, Hayk,İzcilik Şarkıları, İzcilik Marşları, Yarışmalar, Çevre Temizliği, Çadır gibi daha fazla etkinliklerle izcilik kampını tamamladı.

İlk-Çev Gelbize Gençlik,Spor ve İzcilik Kulübü Gençlik Komisyonu Başkanı Safa Tonyalı "İzcilik kampının temasının ‘Tesisleşme’olduğunu dile getirerek doğal ortamda sadece izci ipi ve ağaç dalları kullanarak izci barınağı,ayakkabılık,kurutmalık gibi günlük hayatta kullanılan alet ve ekipmanı izcilerin başarıyla uyguladığını ve bir sonraki kampa hazır olduğunu belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑