parkinnn

Spor

Gebzeli Yiğit hakem Avrupa’da

Gebzeli Hakem Gündoğdu Yiğit başarılarına devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Norveç'te yapılan Norway Cup Turnuvası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden Yiğit bu kez Çek Cumhuriyeti’nde CEE Cup turnuvasında görev aldı.

24 Temmuz 2015 Saat: 12:18
Gebzeli Yiğit hakem Avrupa’da
Gebzeli Yiğit hakem Avrupa’da

İlimiz hakemlerinden Gündoğdu Yiğit, Çek Cumhuriyeti’nde turnuvaya davet edildi. Uzun yıllardır Ülkemizin ulusal liglerinde görev yapmakta olan Gebzeli Hakem Gündoğdu Yiğit başarılarına devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Norveç'te yapılan Norway Cup Turnuvası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden Yiğit'i bu kez Çekler istedi. Prag'da ki CEE Cup turnuvasında karşılaşma yönetmek için davet alan Yiğit, Türkiye Futbol Federasyonu’nun verdiği iznin ardından Çek Cumhuriyeti’ne gitti.

1-090.jpg

TÜRKİYE’Yİ YİĞİT HAKEM TEMSİL EDİYOR 

Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde düzenlenen turnuvaya Sparta Prag ve Slavia Prag, Polonya’dan Wisla Krakow, Bosna Hersek’ten Sarajevo, Brezilya’ dan Fluminense ve Hırvatistan’dan Hajduk Split gibi kulüplerin U-19 yaş kategorisindeki takımları katılıyor. Turnuvayı Avrupa’dan birçok takımın menajerleri ve yetenek avcıları yakından takip ediyor. Turnuvada Türkiye adına Gündoğdu Yiğit bulunurken başarılı hakemimiz kıran kırana geçen ilk karşılaşmayı soğukkanlılıkla yönetti.

3-034.jpg

AÇILIŞ KARŞILAŞMASINI YÖNETTİ 

Kura çekimlerinin ardından gruplarda ilk maçlar oynanmaya başladı. Turnuvanın açılışında Bohemians 1905 - Academy Pandev karşılaşmasını yöneten Yiğit’in yardımcılıklarını Slovakya Futbol Federasyonu’ndan Milan Mankos ve Jaroslav Nosal, 4. Hakemliğini ise Peter Ziemba yaptı. Çekişmeli geçen Bohemians 1905 – Academy Pandev karşılaşmasını Makedonya ekibi Pandev 1-0 kazanmayı bildi. Başarılı performansıyla beğeni kazanan Yiğit’in final müsabakalarında görev alarak gururumuz olmaya devam etmesi bekleniyor.

4-019.jpg

GEBZE DAYANIŞMASI 

Başkent Prag’daki 5 ayrı statta gerçekleşen karşılaşmalar 9 gün boyunca devam edecek. Generali’nin ana sponsorluğunda gerçekleşen CEE Cup turnuvası FİFA, Unicef ve Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu işbirliği ile gerçekleşiyor. Oyuncuların kendilerini göstermeleri açısından da önemli olan turnuvayı BBC ve Eurosport da yakından takip ediyor. Öte yandan yakın zaman önce Almanya’ya yerleşen Gebzeli hakem Mustafa Ataş hakem konaklamalarının yapıldığı Prag Park Hotel’de Yiğit’i ziyaret ederek sürpriz yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑