Ana Manşet Reklam

Siyaset

GEBZESİAD, Nail Çiler’e tam destek kararı aldı

GEBZESİAD Yönetim Kurulu olarak, 4 Ekim de yapılacak Gebze Ticaret Odası seçimlerinde mevcut başkan Nail Çiler’e koşulsuz destek olma kararı aldık.

12 Eylül 2022 Saat: 14:52
GEBZESİAD, Nail Çiler’e tam destek kararı aldı
GEBZESİAD, Nail Çiler’e tam destek kararı aldı

Tüm üyelerimizi ve Gebzelileri de Nail Çiler’e destek olmaya davet ediyoruz.

Ocak 2022’de resmi kuruluşunu gerçekleştiren, Gebze Darıca Çayırova Dilovası Esnaf Sanayici ve İş İnsanları olarak, kısa sürede 500 civarında üyeye ulaştık, Başkanlığını Muhammed Cihad Demirtaş’ın yaptığı toplam 38 yönetim kurulu üyesinden oluşan GEBZESİAD, bölgede ticaretin gelişmesine, üyeleri arasında ticareti geliştirmek ve ticarete aracılık etmek, bölgemiz de eğitim hayatını sürdürmekte zorluk yaşayan öğrencileri burs ve benzeri katkılar sunmak, kentin gelişimine, sosyal ve sportif alanda ki çalışmalara katkı sunmayı amaçlamaktadır. Kocaeli’nin ilçeleri olmamıza rağmen bölgemizin, bir çok alanda eksik bırakıldığını, temsil adalet başta olmak üzere, Kocaeli ve Ülke ekonomisine sunduğu katkının karşılığını alamayan 4 İlçe’den oluşan Gebzemizin, Büyükşehirli İl olması ve bir çok alanda uğradığı haksızlıklara karşı da sesini çıkartmayı hedefleyen GEBZESİAD, Ticaret Odası seçimlerinde de taraf olmayı bir zorunluluk olarak görmektedir.

Yaptığımız saha çalışmalarında da gördüğümüz üzere Gebze’nin İl hakkını alabilmesi için Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, tüm riskleri göze alarak, büyük bir çaba ve gayret vermektedir. Gebze’nin tüm kritik meselelerinde de riskler almaktan kaçınmayan, Hünkar Çayırı’nın bir Vakfa devri konusunda ki mücadelesi ile Gebze’yi harekete geçiren sayın Nail Çiler, bugün de Gebze’nin hakları konusunda cansiperane çalışmaktadır. Görev süresi içinde Gebze’de tacir ve tüccara sağladığı kolaylıkların yanı sıra, özellikle eğitim ve sağlık alanlarında önemli eserleri bölgemize kazandıran Nail Çiler, Gebze’nin Büyükşehirli İl olması konusunda da ciddi bir çalışma yürütmektedir. Gebzelilik bilinci ve Gebze’nin gelişimi için en büyük mücadeleyi veren isimlerin başında gelen sayın Nail Çiler’in Gebze Ticaret Odası’nın başında kalmasının, bu çalışmalar açısından büyük önem taşıdığına inanıyor ve bu inançla GEBZESİAD olarak kendisinin yanında olduğumuzu ve saha çalışmalarında da görev alacağımız belirtmek isteriz. Tüm üyelerimizin ve Gebzeli sanayici ve esnafında da Gebzelilik bilincini ön planda tutarak, sayın Çiler’e destek olmasını arzu ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz…

GEBZESİAD YÖNETİM KURULU

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑