parkinnn

Spor

Gebzespor güç depoladı

Gebzespor, Mürsel Sevindik’e ait Sevindik Spor Merkezi’nin fitness salonunda idman yapıp güç depoladı. Gebzespor, 6 Ağustos’ta Bolu’da başlayacak kampa kadar çalışmalarını Gebze’de sürdürecek.

24 Temmuz 2015 Saat: 12:20
Gebzespor güç depoladı
Gebzespor güç depoladı

Yeni sezona yönelik hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Gebzespor dün Mürsel Sevindik’e ait Sevindik Spor Merkezi’nde güç çalışması yaptı. Teknik Direktör Maksut Ünlü ile birlikte beraberindeki teknik heyet futbolcuları iki ayrı grup halinde Sevindik Spor Merkezi’nin fitness salonu bölümünde çalıştırdı. 

İKİ AYRI GRUP HALİNDE

Altyapıdan gelen futbolcular çalışmayı ayrı bir grup halinde gerçekleştirdi. Futbolcular ve teknik heyete çalışmada Gebzespor Sportif Direktörü Halim Ceyran eşlik etti. Gebzespor Teknik Direktörü Maksut Ünlü ile birlikte yardımcıları Ömer Seyfettin Bağlar, Selim Özkan ve Kadir Deliömeroğlu, masör Feridcan Önalmış ile beraberindeki teknik heyet çalışma boyunca futbolcular ile tek tek ve yakından ilgilendi. 

UYGULAMALI ANLATTILAR

Fitness salonunda yer alan cihazlarda yapılacak güç kazandırma çalışmaları öncesi bilgilendirmede bulunup ne yaptırmak istediklerini önce uygulamalı olarak aktardı. Futbolcuların idman boyunca gösterdiği hırs ve performans teknik heyetin yüzünü güldürdü. 6 Ağustos’tan itibaren Bolu’da kampa girecek olan Gebzespor’da bu tarihe kadar çalışmalar kendi tesislerinde ve Gebze civarındaki yoğun tempoda sürecek.

ERCAN HAFTAYA KATILACAK

Öte yandan geçen sezon sergilediği performansıyla Gebzespor taraftarının sevgisini kazanan Ercan Kuruçay takımın çalışmalarına önümüzdeki pazartesi gününden itibaren dahil olacak. Teknik heyetten bir hafta izin alan Ercan Kuruçay eşiyle birlikte Trabzon’da tatil yapıyor. Geçen sezon mor beyazlı takımda 24 maçta forma giyen Ercan, 10 kez rakip ağları sarsarak Gebzespor’un en golcü futbolcusu olmayı başarmıştı.

HAFTA SONU HAZIRLIK MAÇI 

Gebzespor’a denenmek üzere gelen yaklaşık 10 futbolcu antrenmanlarda oldukça zorlanıyor. Teknik heyetin gözüne girmek için çabalayan futbolcular uzun süredir çalışamamanın vermiş olduğu hamlıktan dolayı zor anlar yaşadığı gözlendi. Diğer yandan takıma büyük umutlarla katılan Kıbrıslı futbolcular ise gerek karakter olarak gerekse çalışma disiplini olarak teknik heyet tarafından tam not alındı. Her geçen gün form tutmaya devam eden Mor Menekşeler hafta sonu amatör bir takımla hazırlık maçı yapmayı da planlıyor. 

KALECİLERE ÖZEL İLGİ 

Gebzespor’un tecrübeli kaleci antrenörü Mustafa Semih Ağra hünerini göstermeye başladı. Kariyerinde birçok üst düzey kulüpte görev yapan Ağra önceki gün idmanda takımdaki 3 kaleciyle ayrı olarak çalıştı. Kalecilere teorik ve pratik olarak farklı metotlar uygulayan ve anlatan Ağra’nın çalışma sistemi dikkat çekti. Kalecilerin dikkatini çabukluğunu ve refleksini açıcı çalışmalar yaptıran Ağra, adeta kalecilerin pestilini çıkarıyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑