parkinnn

Spor

Gebzespor tesisleri kullanıma açılıyor

Gebzespor’da Başkan İlker Çakır’ın titizlikle üzerinde durduğu ve yüksek oranda bütçe aktardığı tesis yenilenmesinde sona gelindi. GÖLGE- Dün öğleden sonra son rötuşların yapıldığı binanın yeni hali ilk olarak bu sabah hep bir

1 Eylül 2014 Saat: 10:35
Gebzespor tesisleri kullanıma açılıyor
Gebzespor tesisleri kullanıma açılıyor
Gebzespor’da Başkan İlker Çakır’ın titizlikle üzerinde durduğu ve yüksek oranda bütçe aktardığı tesis yenilenmesinde sona gelindi.

GÖLGE- Dün öğleden sonra son rötuşların yapıldığı binanın yeni hali ilk olarak bu sabah hep birlikte edilecek kahvaltı ile kullanıma açılacak. Binanın çevre düzenlemesinde de titizlikle durulurken özellikle arka tarafı yeşillendirildi ve kamelyalar konuldu. Binanın giriş katında gerek binanın gerekse Gebzespor’un vitrini olan kupaların olduğu bölüme ayrı bir özen gösterilip yeni dolaba geçmişin ihtişamını yansıtacak şekilde dizildi. Futbolcuların ve teknik heyetin konaklayacağı odalarda yatak grupları yedekleri ile birlikte tahsis edilirken namaz ibadetini yerine getirmek isteyenler için mescit de tasarlandı. Tesislerde yeni yapılanma sonrası sembolik kullanıma açılış, bu sabah hep birlikte edilecek kahvaltı ile başlayacak.

OTOPARK ZİRVESİ BUGÜN

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebzespor’un kullanımından geri almak istediği otopark vakasına ilişkin olarak Gebzespor Başkanı İlker Çakır ile KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu arasındaki kritik görüşme bugün gerçekleşecek. Camia Karaosmanoğlu’nun söz konusu kararından geri adım atmasını bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑