parkinnn

Güncel

Gebze'ye 3 Tane 112 Merkezi

Gebze Ticaret Odası Temmuz ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. GTO Başkanı Nail Çiler oda olarak 3 tane 112 çağrı merkezi yaptıklarını söyledi.

30 Temmuz 2015 Saat: 10:42
Gebze'ye 3 Tane 112 Merkezi
Gebze'ye 3 Tane 112 Merkezi

Gebze meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısı öncesi geçen toplantı zabtının görüşülmesi ile başlandı. Oda faaliyetleri hakkında yapılan sunumun ardından GTO Başkanı Nail Çiler,  oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Çiler yaptığı konuşmada, "TİM Başkanı ve yönetimi haziran sonuçlarını burada açıkladılar. İftar programında ihtiyaç sahipleri ile bir araya geldik. Suriyeli misafirleri iftarda ağırladık. Destek veren herkese teşekkürler. İhtiyaç sahiplerine verdiğimiz gıda sayısını bu sene daha da artırdık. Geçtiğimiz günlerde Suruç'ta meydana gelen olay bizleri üzmüştür. Terör olaylarını lanetle kınıyoruz. Huzur ve birliğe ihtiyacımız bugünlerde lütfen soğuk kanlı olalım.

YATIRIMLAR VE PROJELER KONUŞULDU

''Huzurun, barışın olmadığı yerde güvenlikten söz edilemez. Bu birlikteliği yaşatmak zorundayız. Gündemi yaratan bir ülke iken gündemi takip eden bir ülke olduk. Dünya genelinde ülkemiz yıldızı parlayan bir ülke. Barışa ihtiyaç var. Kimse bu ülkenin bütünlüğüne zarar veremez. Bugün Malazgirt'te bir binbaşı şehit oluyorsa hepimizin acı duyması gerekir. Sanayici kesimi TİM'in toplantısına çok büyük önem verdi. Haziran ayı en fazla ihracat yapılan beş ülke arasında Suudi Arabistan oldu. Bölgemizi ilgilendiren bir mini ilçe koordinasyon toplantısıydı. Bölgemizde yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verildi.''

BURANIN TAKİPÇİSİ OLALIM

''572 dönüm olan yer TOKİ'ye verilmesin istiyoruz. Fikri Işık buradan yaptığı konuşmada SeKa Park gibi park alanı olsun dedi. Buranın takipçisi olalım. Burası TOKİ'ye verilirse beton yığını olur.  Gebze Askeri Kışla adı Kışla Park olacak diye bakanın verdiği söz vardı. Kentsel dönüşüm yapılsın Avrupa'da nasıl yapılıyorsa öyle yapılmalı. Gebze'nin sanayi yanında tarihi dokusunun olduğunu anlatmaya çalıştım. Anibal halka açılmalı. Su Sarnıcı çökmek üzere. Demirciler Köyü'ndeki konak ayaktaydı. Konak şuanda yok. Su Sarnıcı da aynı duruma gelmesin.''

3 TANE 112 ÇAĞRI MERKEZİ

Gebze Balküpü'nün orada kavşak projesinin Ağustos ayında ihaleye çıkalacağı açıklandı. Bilişim Vadisi için kuluçka yerleri yapılmaya başlandı. Oda olarak metro projesi için bir panel düzenlemiştik. Bugün metronun kavram porjeleri yapılıyor. İlçeler arasında raylı sistem ve OSB'lere raylı sistemin yapılması konuşuluyor. Bölgemizde  Beylikbağı Mahallesi, Barış Mahallesi ve Gaziler Mahallesi 3 tane 112 merkezi yaptık. 3 noktada açacağımız 112 merkez ile birlikte bölgenin sağlık alanında ciddi bir eksikliğini giderilecek." Toplantı sonunda katılımcılar Zekai Akyıldız'a teşekkür hediyesi verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑