parkinnn

Güncel

GEGACE'DEN KADIN GAZETECİLERE JEST

Gebze Gazeteciler Cemiyeti (GEGACE) , 8 Mart'ta kadın gazetecileri unutmadı.

8 Mart 2024 Saat: 15:55
GEGACEDEN KADIN GAZETECİLERE JEST
GEGACE'DEN KADIN GAZETECİLERE JEST

Kısa adı GEGACE olan Gebze Gazeteciler Cemiyeti, 8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar Günü'nde, kadın gazetecileri bir araya getirdi.

Levent Altun'un başkanı olduğu GEGACE yönetimi, cemiyet üyesi kadın meslektaşlarını sabah kahvaltısında misafir ederken, gazetecilere günün anısına hediyeler verdiler. Zor şartlar altında çalışarak halkın haber alma özgürlüğüne katkı sunan kadın gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Levent Altun, özel bir restoranda gerçekleşen kutlamada, cemiyet üyesi  kadın gazeteceilere başarılar dileyerek günlerini tebrik etti. Başkan Altun, ''Türkiye’de kadın olmak da zor, gazeteci olmak da. Tüm kadın meslektaşlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, güçlü kadınları selamlıyoruz. '' şeklinde konuştu. 

Gölge Genel Koordinatörü Gül Akdemir'in de hazır bulunduğu kahvaltıda, koordinatörümüz de hediyesini alırken, Altun'a teşekkür etti. Akdemir, '' Cemiyetimiz ilk defa böyle bir etkinlikte biz kadın gazetecileri bir araya getirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bugünümüzü untmayan GEGACE yönetimimizi tebrik ediyorum. '' dedi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑