parkinnn

Eğitim

Geleceğin liderleri bu okuldan çıkacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olara hizmet veren Gençlik Hizmetleri merkezi üniversite gençliğinin akademik kariyerine destek amacıyla açtığı okullarına bir yenisini ekledi.

8 Mayıs 2014 Saat: 10:49
Geleceğin liderleri bu okuldan çıkacak
Geleceğin liderleri bu okuldan çıkacak

  Gençlik Hizmetleri Merkezi’nde Siyaset, Girişimcilik, Klasik Düşünce, Ekonomi, Yabancı Diller ve İslami İlimler Okulları’nın ardından şimdi de Liderlik Okulu faaliyete geçti. Geleceğin liderlerini yetiştirecek olan okulda zaman yönetiminden takım yönetimine, insan tanımadan, psikolojik ikna teknikleri ve problem çözme konularına kadar birçok alanda eğitim veriliyor.

 

DERSLER BAŞLADI, KAYITLAR SÜRÜYOR

Liderlik Okulu’nun dersleri, Büyükşehir Belediyesi’nin Fuar içindeki Gençlik Hizmetleri Merkezi’nde devam ediyor. 3 Mayıs Cumartesi günü birinci grup derslerinin başladığı okulun kayıtları ise sürüyor. Okula kayıt yaptırmak isteyenlerin Gençlik Hizmetleri Merkezi’ne gelerek bizzat başvuruda bulunmaları gerekiyor. Dersler, Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-18.00 arasında gerçekleştiriliyor.

 

LİDERLERİN OKULU

Liderlik Okulu’nda gençlere önemli konu başlıklarında dersler verilecek. Öğrenciler okulda, “İlk İzlenim ve Beden Dili, Gençlik Psikolojisi, Sosyal Sorumluluk, Zaman Yönetimi, Takım Yönetimi, İnsan Tanıma, Psikolojik İkna Teknikleri, Görgü Kuralları, Gençlik Liderliği, İletişim Becerileri, Etkili Sunum Teknikleri, Sosyal Medya ve İnternet, Dezavantajlı Gruplar, Proje Döngüsü, Etkinlik Tasarlama, Problem Çözme Teknikleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler” ve “Değerler Eğitimi(Milli ve Manevi Değerlerimiz” konularında eğitim alacak.

 

SERTİFİKASI OLANA ÖNCELİK

Liderlik Okulu’na katılarak sertifika almaya hak kazanan öğrencileri ise, Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri Merkezi’ndeki birçok görev bekleyecek. Merkezin ileriye dönük çalışmalarında bu okuldan mezun olan öğrencilere öncelik tanınacak.  Eğitim ayrıca gönüllü gençlik liderliği yapmak isteyenler için de önemli bir avantaj sağlayacak.

 

6 GRUP OLUŞTURULDU

3 Mayıs Cumartesi günü başlayan Liderlik Okulu’nun faaliyetleri 31 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek. Liderlik Okulu çerçevesinde 6 grup oluşturuldu. Birinci grubun dersleri 3 Mayıs Cumartesi günü başladı. Diğer gruplar ise, 24 Mayıs, 14 Haziran, 5 Temmuz, 26 Temmuz, 16 Ağustos ve 31 Ağustos tarihlerinde başlayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑