Ana Manşet Reklam

Ekonomi

Genç iş insanı Mehmet Bilir, holding olma yolunda

Gebze'de gerçekleştirdiği önemli proje ve istihdamlarla dikkatleri üzerine çeken genç iş insanı Mehmet Bilir, doğalgaz sektörüne yaptığı yatırımların karşılığını görmeye başladı.

1 Ekim 2021 Saat: 18:33
Genç iş insanı Mehmet Bilir, holding olma yolunda
Genç iş insanı Mehmet Bilir, holding olma yolunda

Bilir, yeni şirketi Rem Doğalgaz  ile 150 dairelik projeye imza attı.

Henüz 27 yaşında olmasına karşın beş değişik iş kolunda başarılı garfik çizen  ve yeni nesile örnek olan Mehmet Bilir, onlarca insanı istihdam ederek de bölge ve ülke ekonomisine katkı sunuyor. Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından bilinen, çevresinde ''iş kolik '' olarak tanınan genç iş insanı Mehmet Bilir, başında bulunduğu Rem İnşaat ve Şirketler Grubu ile başta inşaat olmak üzere, mimarlık, elektrik, doğalgaz ve metal kollarında ticaret  yapıyor.

DOĞALGAZDA BAŞARIYI YAKALADI

İş dünyasında ''Mehmet Bilir işini bilir'' şeklinde takdir gören Rem Grup Başkanı Mehmet Bilir, kısa süre önce faaliyete soktuğu yeni şirketi Rem Doğalgaz  ile bu sektörde Gebze'de büyük bir boşluğu kapama yoluna gitti. Bilir, 150 dairelik sitenin bütün doğalgaz projelerini üstlenerek sektörde iddialı olduğunu gösterdi. ''Benim için önce insan. Faaliyet gösterdiğimiz tüm iş kollarında insana yatırım yapıyor, istihdam sağlıyoruz. '' şeklinde konuşan Mehmet Bilir, '' Pandeminin getirdiği ekonomik sıkıntıda bile insana yatırım yapıyor, onlarca haneye aş-iş olanağı sağlıyoruz. Yeni kurduğumuz Rem Doğalgaz'la bir seferde alınan en fazla daire projesini aldık, sektörde yeni olmamamıza rağmen tercih edilmemizin sebebi; elde ettiğimiz güven, işimize gösterdiğimiz saygı ve disiplinli ekip çalışmamızdır. Doğalgaz'da da bölgemizde zirveyi yakalayacağız.'' dedi.

MASKE TELLERİ TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE

Koronavirüs salgınının ilk başladığı günden itibaren dikkatini maske konusuna veren Mehmet Bilir, bu yöndeki boşluğu görerek maske teli imalatına da başladı. Rem Metal ile maske teli üreten Mehmet Bilir, Türkiye'nin dört bir bölgesinde maske üreten firmaların metal telini karşılayan  şirket olarak da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

HEDEF HOLDİNGLEŞMEK

Mütevazi kişiliğiyle  bölgemizdeki OSGB'lerde  ve iş  dünyasında  takdir kazanan   Rem İnşaat Grup Başkanı  Mehmet Bilir , Rem İnşaat'la Gebze'nin çeşitli mahallelerinde modern yapılar kurarken,  Rem Mimarlık'la hem kendi inşaat şirketine , hem de harici firmalara katkı sunuyor.

Rem Elektrik, Rem Metal, Rem İnşaat, Rem Doğalgaz, Rem Mimarlık şirketlerinin başındaki yetenekli iş insanı Mehmet Bilir, yeni sektörlerde de üretime dayalı yatırımlar yapmayı planladığını söylerken, hedefinin çatısı altında onlarca şirketten oluşan  Rem Holding'i kurmk olduğunu dile getirdi.

 

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Genç iş insanı Mehmet Bilir
Genç iş insanı Mehmet Bilir
Genç iş insanı Mehmet Bilir
Genç iş insanı Mehmet Bilir
Genç iş insanı Mehmet Bilir
Genç iş insanı Mehmet Bilir

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑