parkinnn

Kültür

Gerçekleşen hayallerini resme döktüler

Başkan Karaosmanoğlu, Özel Nadide İlköğretim okulu yöneticilerini ve öğrencilerini makamında misafir etti.

16 Kasım 2015 Saat: 12:16
Gerçekleşen hayallerini resme döktüler
Gerçekleşen hayallerini resme döktüler

Özel Nadide İlköğretim Okulunda “Hayalimdeki Şehir” resim yarışmasında birinci olan 6. Sınıf öğrencisi Aslı Sena Çakan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. 250 eserin görücüye çıktığı yarışmada bir birinden güzel hayaller resimle buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu birinci olan ve kendisine hediye edilen resim için, “Çocuklarımızın hayallerini yaşadığı çevrede görmesi bizim için çok önemlidir. Bu görsel çalışmaların aynı zamanda bize ufuk açtığını söylemek isterim. Büyükşehir olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin şehrimizle alakalı düşünceleri ve fikirleri bizler için derinliği olan yaklaşımlardır” dedi.

 

HAYALİMDEKİ ŞEHİR YARIŞMASINI ÇOK ÖNEMSİYORUM

Dünya’da ve ülkemizde şehircilik anlamında önemli çalışmaların ortaya çıkmasıyla birlikte, çevreye duyarlı bir neslin de kentler için önemli dinamikler olması gözlerden kaçmıyor. Bu durum daha yaşanabilir şehirlerin oluşmasında da önemli bir etken oluyor. Son on iki yılda özellikle sanayinin ve üretimin lokomotif şehri Kocaeli’de bu anlamda gerçekleşen birçok önemli yatırım vatandaş nezdinde takdir topluyor. Çevre konusunda farkındalık çalışmalarıyla toplumun dikkatini çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Özel Nadide İlköğretim Okulunun gerçekleştirdiği “Hayalimdeki Şehir” yarışmasını çok önemsediğini özellikle ziyarette dile getirdi.

 

BU YARIŞMA KENTİMİZDE VE ÜLKEMİZDE YAYGINLAŞTIRILMALI

“Hayalimdeki Şehir” isimli resim yarışmasının ilimizde ve ülkemizde yaygınlaştırılarak yapılmasını da isteyen Başkan Karaosmanoğlu’na, Özel Nadide Okullarının kurucu temsilcisi Süleyman Mavuş Başkan Karaosmanoğlu’na çevreye olan duyarlılığı nedeniyle plaket takdim ederken, Kandıra Sarıhocalar köyüne diktikleri 41 fidanın sertifikasını da Okul Müdürü Mümtaz Alkan ve Müdür Yardımcımız Muharrem Aytaç takdim etti. Yarışmaya katılan Ali Eren Dişçi, Muhammet Emir Yılmaz ve Görsel Sanatlar öğretmeni Şakire Aytürk’ün de birliktelikte katılan diğer isimlerdi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Tüm eğitimcilerimizden bu tarz yarışmaların yapılmasıyla, öğrencilerimizin geleceğe bakışlarının nasıl olacağını görebiliriz. Bu çalışmanın yaygınlaştırılması yerinde olacaktır” açıklamasını da yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑