parkinnn

Güncel

GETAB, İSTAB’ın iftarına katıldı

GETAB Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğluları ve yönetim kurulu üyeleri İSTAB tarafından İstanbul’da düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

27 Haziran 2015 Saat: 11:46
GETAB, İSTAB’ın iftarına katıldı
GETAB, İSTAB’ın iftarına katıldı

İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği (İSTAB)  11 yıldır kesintisiz düzenlenen geleneksel iftarda buluştu. İstanbul Ticaret Odası Cemile Sultan Korusunda düzenlenen iftar yemeğine ise Gebze Toplu Taşımacılar Birliği(GETAB)yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. İftar yemeğinin sponsorluğunu Anadolu Isuzu üstlenirken İSTAB Başkanı Ali Bayraktaroğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı programa İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı Şekib Avdagıç, Isuzu Satış Direktörü Tunç Karabulut, Türkiye Otobüsçüler Derneği ve Uluslar arası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, Gebze Toplu Taşımacılar Birliği Derneği Başkan Ziyaettin Yüzbaşıoğluları ve dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

sohbet.gif

‘GURUR DUYUYORUM’

İftar yemeğinde ilk olarak bir konuşma yapan  İSTAB Başkanı Ali Bayraktaroğlu , 22 yıl önce kurulan İSTAB’ın, servis sektörünün tüm sorunlarına hakim ve sektörü tamamen kapsayan bir sivil toplum kuruluşu haline geldiğini söyledi. İftara katılan İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar da ise İstanbul Ticaret Odası olarak İSTAB’ın tüm yaptıkları projede yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirterek, “İSTAB ailesinin bir mensubu olarak sizlerle gurur duyuyorum. Yolunuz açık olsun” diye konuştu. Yapılan konuşmaların sonrasında ezanın okunmasıyla hep birlikte konuklar oruçlarını açtı.

GETAB TAM KADRO KATILDI

Öte yandan Cemile Sultan Korusunda düzenlenen iftar yemeğine Gebze Toplu Taşımacılar Birliği yönetim kurulu üyeleri ise çıkartma yaptı. Yemeğe GETAB Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğluları başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Harun Karabel, Özgür Laçin, Önder Kara, Naim Gülhan, Hasan Tezcan,Cevat Seyran, Akalın Tur Yönetim Kurulu ve  GETAB eski başkanı Erol Akalın, Gebze Ticaret Odası Meclis üyesi Zekayi Ayyıldız katıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑