parkinnn

Güncel

GETAB SEKTÖRÜN EN BÜYÜK BULUŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Servisçileri buluşturan iftar

23 Haziran 2015 Saat: 13:04
GETAB SEKTÖRÜN EN BÜYÜK BULUŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
GETAB SEKTÖRÜN EN BÜYÜK BULUŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

 Toplu taşımacılık sektörünün Gebze’deki en büyük oluşumu GETAB, turizm firmaları ile servis esnafını iftarda buluşturuyor.

 

Gebze Toplu Taşımacılar Birliği(GETAB) Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğluları, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı makamında ziyaret ederek, 26 Haziran Cuma günü Life Port Otel ‘de düzenleyecekleri iftar yemeğine davet etti. Ziyarete ayrıca yönetim kurulu üyeleri Harun Karabel, Önder Kara, Cevat Seyran, Naim Gülhan ve Kaan Yıldız’da hazır bulundu.

GÜLSOY YENİ ARAÇLARI TANITACAK

İftar programının ana sponsoru Mercedes-Benz Gülsoy Otomotiv A.Ş İstanbul Anadolu Şubesi olacak. Gülsoy Otomotiv, Mercedes-Benz’in hafif ticari araçlarını bu iftara özel tanıtacak ve satışlarda GETAB üyelerine özel indirimler sunacak. İftira gelenler için hazırlanacak şovrumda servisçi esnafı yeni araçları bire bir dineme fırsatı bulacak. Gebze Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğluları ziyarete ayrıca Kaymakam Mehmet Arslan’a GETAB hakkında bilgiler verdi. GETAB’ın 2007 yılında kurulduğunu söyleyen Yüzbaşıoğluları, “GETAB olarak sektörün sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Bölgemizdeki mülkü amirlerimizle birlikte çalışmalar yaparak hizmet üretmeye için uğraşıyoruz. GETAB olarak sorunların masa başında çözülmesi için hareket ediyoruz” dedi.

‘GETAB ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP’

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise “Öncelikle yeni yönetimi tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.   GETAB bölgemizde önemli bir yere sahip. Özellikle hizmet içi eğitimlere önem vermeliyiz. Olumsuzluklara meydan vermemek için hep birlikte hareket etmemiz gerekir. Bir engel olmaz ise iftar programınıza katılacağım” diye konuştu.

 

GETAB.JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑