parkinnn

Yaşam

Gökkuşağı Bilim ve Sanat Şenliği başlıyor

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Gökkuşağı Bilim ve Sanat Şenliği başlıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Oztosun şenliklerle ilgili basın toplantısı düzenlendi.

30 Mayıs 2014 Saat: 09:40
Gökkuşağı Bilim ve Sanat Şenliği başlıyor
Gökkuşağı Bilim ve Sanat Şenliği başlıyor

Şenliğine ilginin büyük olduğuna dikkat çeken Öztosun,  8 bin öğretmen, 40 bin öğrenci ve 50 bin velinin katıldığı, şenliklerde yaklaşık 1000 projenin sergilendiğini söyledi.

Darıca Sevgi Parkı tesislerinde gerçekleştirilen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin de katıldığı basın toplantısında, Ali Öztosun, sinevizyon gösterimi eşliğinde geçmiş yıllarda yapılan ve bu yıl 3-6 Haziran 2014 tarihleri arasında 6’ncısı düzenlenecek olan şenlikler hakkında bilgilendirmede bulundu.  İlki 2009 yılında düzenlenen ve o tarihlerden bu yana gerçekleştirilen Gökkuşağı Bilim ve Sanat Şenliğine ilginin büyük olduğuna dikkat çeken Öztosun,  8 bin öğretmen, 40 bin öğrenci ve 50 bin velinin katıldığını, şenliklerde yaklaşık 1000 projenin sergilendiğini söyledi.

BİR ÇOK ETKİNLİK VAR

Ali Öztosun, Yönetici, öğretmen, veliler, sivil toplum kuruluşları işbirliği ile öğrencilerin sosyal, kültürel faaliyetleri ile becerilerinin ortaya çıkarılması, grup çalışmalarına katılma alışkanlıklarının geliştirilmesinin hedeflendiği Bilim ve Sanat Şenliğinde ilçe içerisindeki, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yıl içinde yapmış oldukları projelerin sergilenmesinin yanısıra, halk oyunları gösterileri, öğrenci korosu, öğretmen müzik topluluğunun dinletilerinin yer alacağını duyurdu.

3 HAZİRAN’DA

3 Haziran Salı günü saat 20:30’da Dudayev Parkı açık hava sahnesinde öğrenci korosu, 4 Haziran Çarşamba günü yine Dudayev Parkı açık hava sahnesinde okulların halk oyunları gruplarının gösterisi, 6 Haziran Cuma günü saat 20:30’da Deniz Yıldızları Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde öğretmen müzik topluluğunun dinletisinin yer alacağını ifade eden Öztosun 3-4  Haziran tarihlerinde 10:00-18:00 saatleri arasında Dudayev Parkı açık hava sahnesinde öğrencilerin yıl içinde gerçekleştirdiği projelerin yer alacağı sergiye tüm Darıcalıları davet etti.

toplu-007.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑