parkinnn

Güncel

Göksel Erkılç'ın 9. Kitabı Çıktı

Gölge Gazetesi ve Gölge Dergisi'nin mizah yazarı Göksel Erkılç'ın 9. Kitabı Armoni Yayınları etiketi ile çıktı.

24 Kasım 2022 Saat: 18:18
Göksel Erkılçın 9. Kitabı Çıktı
Göksel Erkılç'ın 9. Kitabı Çıktı

Son yıllarda ülkemizde Kripto Borsası çok gündem olmaya başladı. "Dünyanın en büyük 74 ekonomisi olan Avrupa, Amerika, Asya ve Afrika ülkeleri üzerinden yapılan araştırmada, Nijerya yüzde 33 ile kripto para kullanımıyla ilk sırada yer aldı. Vietnam yüzde 21 ile 2’inci, Filipinler yüzde 20 ile 3’üncü sırada yer alırken Türkiye yüzde 16 ile dünyada 4’üncü, Avrupa’da ise ilk sırada yer aldığını" dile getiren Erkılıç, bu borsa hakkında gerek tekniği ve gerekse de bilip bilmeden bu borsaya girenlere birtakım uyarılarda bulunuyor. Bu işi de kendi üslubuyla güldürerek yapmaya devam ediyor. "Bir mizahçı olarak da dokunduğu her konudan "Kahkaha"  çıkarmayı hedeflediğini" söyleyen Erkılıç, kitabında bu konu dışında da sürpriz mizahi yazılarının da yer aldığını söylüyor. Kitabı kitap satan tüm internet mecralarından temin edebilirsiniz.

Tanıtım Bülteni'nden
"Bir zamanlar hayatımızda yer alan “Anlatım Bozukluğu” yerini “Anladım Bozukluğu”na bırakıyor. Hayatımıza giren ve girecek olan; Pandemi, Kripto Para, 3D Yazıcı, Nesnelerin İnterneti, Blockchain, Bitnation, Singularty, Crıspr Teknolojisi gibi kavramları anlamakta zorluk çekmemize rağmen bize özgü davranış olan “Her şeyi biliyoruz” tavrımızı hâlâ sürdürmeye çalışıyoruz.
Egomuza ve çevremize karşı atacağımız bilimum HAVA sayesinde çok şeyi bilen insan sayımız gün be gün artıyor. Bence “Bilmem anlatabildim mi?” sualine yanıtımız hep “Anladım” olacak ve bu kavramı yaşatmaya devam edeceğiz.
Sevinmelisin ki bu kitapta gelecekte neler olacak, yeni kavramlar çok anlatılmıyor. Durduk yere de kitap okurken, anlamadığınız yerlerde gerilmeyesiniz! Bu sebeple herkes kendi işini yapsın da biz de “Anladım Bozukluğu”na sebep olmayalım!

Mizahçının Dokunduğu Yerde KAHKAHA Biter!

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑