parkinnn

Güncel

Gölge Medya ile Şener GYD'den işbirliği anlaşması

Bölgemizin en büyük gayrimenkul firmalarından Şener GYD ile Gölge Medya arasında işbirliği protokolu imzalandı.

9 Mayıs 2022 Saat: 14:48
Gölge Medya ile Şener GYDden işbirliği anlaşması
Gölge Medya ile Şener GYD'den işbirliği anlaşması

Gölge Medya, Şener GYD'nin basın  danışmanlığını üstlendi. Gebze, Tuzla ve Armutlu ofislerinde toplam 25 brokerle  hizmet veren Şener GYD'nin gayrimenkul dışındaki spor ve sosyal yatırımlarından da Gölge Medya sorumlu olacak. 

Şener GYD Başkanı Şener Yılmaz ile Gölge Medya Yönetim Kurulu Başkanı  Ercan Sarıçam'ın imza altına aldıkları anlaşmaya göre; Şener GYD'nin bütün yerel-ulusal medya ilişkileri , reklam  ve haber içerikleri Gölge Medya tarafından gerçekleştirilecek. Anlaşma gereği Gölge Medya, Şener GYD'nin sesli, görsel, dijital  ve yazılı medya ile olan haber akışlarını sağlarken, tanıtım ve sosyal medya desteğini de sürdürecek.

GÖLGE MEDYA'NIN TECRÜBESİNDEN YARARLANACAĞIZ

Şener GYD'nin  Tuzla merkez ofisinde gerçekleşen anlaşmayı imza altına alırken konuşan Şener Yılmaz ,'' Medya başarılıları tartışma götürmez, çok tecrübeli bir kuruluş olan Gölge Medya ile vardığımız  mutabakat sonrası çok daha  başarılı olacağımıza inanıyorum. Gölge Medya'nın alanındaki deneyimlerini Şener GYD'ye yansıtacağından şüphemiz yok. Her iki  taraf için de hayırlı olsun.'' dedi.

ŞENER GYD'NİN GÖZÜ OLACAĞIZ

İmza töreninde konuşan Gölge Medya Genel Yayın Yönetmeni Ercan Sarıçam ise şunları söyledi; '' Şener Bey'in Gölge Medya ile işbirliğine gitmesi bizler içinde gurur oldu, çok memnun olduk. Gölge'de oluşturduğumuz özel ekiple Şenel GYD'nin medyadaki gözü, kulağı, eli olacağız. Böylece  gayrimenkul sektöründeki önemli  ve bir o kadarda başarılı bir aktörün , Şener GYD'nin  tanıtımındaki zaman kaybının önüne geçmiş olacağız. Ve medyada daha sağlıklı ilişkiler kurulmasına katkı sunarak, meslektaşlarımızı da haber akışına ortak edeceğiz. ''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑