parkinnn

Güncel

GOSB’da asfaltlama çalışmaları

GOSB içinde ki yollarda, asfalt yenileme, asfalt kasis yapılması ve yol çizgilerinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı. 1 ay sürecek çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan GOSB, trafik akışı konusunda da firmaları uyardı.

23 Temmuz 2015 Saat: 14:29
GOSB’da asfaltlama çalışmaları
GOSB’da asfaltlama çalışmaları

GOSB içindeki bazı yollarda, asfalt yenileme, asfalt kasis yapılması ve yol çizgilerinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı.

20 Temmuz 2015 tarihinde başlanan ve bir ay süre ile devam edecek çalışmalarda; İhsan Dede caddesinde, TEİAŞ şalt dağıtım merkezinden 90. Sokak sonuna kadar, asfalt zeminin aşınma tabakasının kaldırılması işi tamamlanmış olup; çalışmalara, alt katmanlarda gerekli iyileştirmelerin yapılması ve yenilenmesi ile devam edilecek.

Çalışmalarla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Bununla birlikte, 200., 300., 400., 700., 800. ve 900. sokaklar ile Kemal Nehrozoğlu Caddesi’ndeki bozulmuş asfalt yüzeylerinin, yama tamiri yapılarak yenilenmesi, Son olarak da yol çizgilerinin ve kasislerin yenilenmesi, şeklinde uygulama yapılacaktır.

ETAP, ETAP ÇALIŞMA YAPILACAK

Yapılacak çalışmalar sırasında; Geçici işaretlemelerle, yüklenici firma ve GOSB Güvenlik personeli tarafından trafik düzeninin sağlanacağını, Bahsi geçen tarih aralığında etap etap yapılacak çalışmalarda, alternatif yolların ve GOSB Kuzey kapısının kullanılmasının trafik yoğunluğunu azaltacağını, Ve en önemlisi, İhsan Dede Caddesinde TEİAŞ şalt dağıtım merkezinden 90. Sokak sonuna kadar, son kat aşınma tabakası dökümü ve dökümünden sonraki gece saatlerinde bu alandan araç geçişi mümkün olamayacağından, aşağıdaki linkten belirtilen program çerçevesinde, bu caddelere cepheli parsellerden giriş-çıkış yapılamayacağını, giriş-çıkış yapamayacak firmaların üretim programlarını asfalt yenileme çalışmalarına göre düzenlemeleri gerektiğini, GOSB 1.Bölge Asfalt Yol Bakım Onarım İşi kapsamında çalışma yapılacak alandaki trafik yükünü azaltmak amacı ile yukarıda açıklanan hususlara dikkat edilmesi, çalışanların, servis araçlarının ve misafirlerin bilgilendirilmesi önem arz etmektedir. “denildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑