parkinnn

Yaşam

GTO işsizliğe savaş açtı!

Gebze Ticaret Odası yine çok önemli bir hizmete imza attı. Gebze’de artan işsizlik sorunu ile Gebze Ticaret Odası aktif mücadele kararı aldı. Türkiye’nin en büyük iş ve işçi bulma protalı...

21 Nisan 2014 Saat: 18:10
GTO işsizliğe savaş açtı!
GTO işsizliğe savaş açtı!

Gebze Ticaret Odası yine çok önemli bir hizmete imza attı.

Gebze’de artan işsizlik sorunu ile Gebze Ticaret Odası aktif mücadele kararı aldı. Türkiye’nin en büyük iş ve işçi bulma protalı yenibiris.com ile Gebze Ticaret Odası işbirliği yaparak Gebze’de işsiz vatandaşların bir an önce doğru işe yerleşmesi için çalışma başlattı.

GEBZE TİCARET ODASI’NDAN YAPILAN AÇIKLAMANIN TAM METNİ:

“İş arayanların beklentilerine uygun iş imkanlarına sahip olmaları ve üyelerimizin insan kaynağı ihtiyacını verimli ve etkin bir şekilde sürdürülebilir kılmak amacıyla Odamız web sitesinde Gebze Ticaret Odası ve Yenibiris.com işbirliği ile yeni bir platform oluşturulmuştur.

İş arayanların tek bir kanaldan daha fazla firmaya ulaşmasını; işverenlerin de en uygun elemanı yine tek bir kanaldan bulmasını sağlayacak bu uygulama ile iş arayan ve işveren buluşması daha hızlı bir şekilde gerçekleşecektir.

Çalışmanın amacı; odamız web sitesi üzerinden, iş arayanlar tarafından doldurulan özgeçmişlerin, odamız üyesi iş yerleri tarafından görüntülenerek, ihtiyaç duyulan kadrolara uygun personelin sağlanmasını amaçlamaktadır. Bu doğrultuda yenibiris.com ile sözleşme yapılarak uygulamaya konulmaktadır.

İş arayanlar, odamız internet sayfasındaki (http://www.gebzeto.org.tr/?sayfa=insankaynaklari), insan kaynakları kısmına girerek, özgeçmişlerini oluşturmaktadırlar. Personel ihtiyacı olan firmalara, kullanıcı adı ve şifre tanımlaması yapılarak, mevcut özgeçmişlere ulaşması ve uygun personelinin bulunması sağlanmaktadır.

Personel ihtiyacı olan üyelerimizin, cv bankamızı görüntüleyebilmeleri için şifre tanımlaması yapıldıktan sonra, aşağıdaki formu doldurarak odamıza (0262)6466076 nolu faksa veya b.apaydin@gebzeto.org.tr mail adresine iletmeleri gerekmektedir.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑