parkinnn

Güncel

Gülen Yüzler yeni yüzüyle hizmet veriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gülen Yüzler Engelliler İş Merkezi’nde yenileme çalışması yapıldı.

24 Temmuz 2015 Saat: 10:23
Gülen Yüzler yeni yüzüyle hizmet veriyor
Gülen Yüzler yeni yüzüyle hizmet veriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gülen Yüzler Engelliler İş Merkezi binası genel bakım ve yenileme çalışması gerçekleştirildi. Modern ve ferah bir hale getirilen iş merkezi yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.

 

TADİLAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gülen Yüzler Engelliler İş Merkezi Binası’nda dış cephe kaplamaları ve çatı kısmı yenilendi. İş Merkezinin tabelaları da elden geçirildi. Yenileme ve onarım çalışması kapsamında binanın içerisinde de çalışmalar gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında tavan yenilendi, duvar boyaları yapıldı. İçerdeki parke ve fayans kaplamaları yenilendi. Pencereler ve kapıların onarımları yapıldı.

 

DİKİM ATÖLYESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi birim müdürlükleri ve iştiraklerine ve son yıllarda da özel sektörde de birçok öncü kuruluşa hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gülen Yüzler Engelliler İş Merkezi’nde dikim atölyesi bina içerisine taşındı. Üretim kapasitesini artıracak çalışma ile birlikte 2015 yılında tam kapasite ile hizmet vermeyi planlayan Gülen Yüzler,  yapılan yeni bant sistemi, deneyimli kadrosu ve kalite kontrol birimiyle daha verimli bir hizmet vermeyi planlıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑