parkinnn

Siyaset

GÜVENÇ’’ KADINLAR BAŞ TACIMIZDIR’’

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gebze çarşıda kadınlara karanfil dağıtan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, “Kadınlar baş tacımızdır” dedi.

8 Mart 2024 Saat: 15:39
GÜVENÇ’’ KADINLAR BAŞ TACIMIZDIR’’
GÜVENÇ’’ KADINLAR BAŞ TACIMIZDIR’’

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, kadınları unutmadı. Sadık Güvenç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gebze çarşıda İYİ Partili kadınlarla birlikte karanfil dağıttı. Yoğun yağmura rağmen programı iptal etmeyen Sadık Güvenç yoğun ilgi gördü. Gebze meydandaki parti stantlarına da uğrayan Güvenç ve beraberindekiler tüm kadınlara karanfil verdi. Kadınların sadece 8 Mart’ta değil her gün hatırlanması gerektiğini vurgulayan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç şunları söyledi:

KADINLAR BAŞ TACIMIZDIR

“Biz kadınlarımızı sadece 8 Mart’ta hatırlayan anlayıştan olmadık, olmayacağız. Kadınlar baş tacımızdır düsturuyla hareket etmeye devam edeceğiz. Gebze Belediye Başkanlığı’nı kazandığımda kadınlar için hayata geçireceğimiz birbirinden güzel projeleri hepiniz göreceksiniz. Biz kadınlara her zaman önem vereceğiz. Belediye hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmaları için kadın dernekleri ve kadınlarla birlikte hareket edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑