parkinnn

Spor

Hakemlerin turnuvasına renkli başlangıç

Kısa adı TFFHGD olan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şubesi'nin organize ettiği futbol turnuvası önceki akşam başladı.

24 Haziran 2015 Saat: 10:41
Hakemlerin turnuvasına renkli başlangıç
Hakemlerin turnuvasına renkli başlangıç

Dernek Başkanı Mecit Keskin ve yönetiminin başarılı bir şekilde organize ettiği turnuva 3 yıl sonra Ramazan Ayı'nın neşesi haline gelirken, turnuvaya bu yıl Kocaelispor'un kurucularından, ilimiz sporunun yaşayan efsane isimlerinden Bahri Gök’ün adı verildi. Bu arada kasığından sakatlanan Murat Aydın’a hemen buz tedavisi uygulanmaya başlandı.
 
ÇEKİŞMELİ GEÇTİ
Açılış maçında Hakemler Derneği ile KASKF karşı karşıya geldi. Hakemler Derneği, Engin Uğur ve Burak Celep'in golleri maçta 2-0 öne geçmesine karşın KASKF oyuna sonradan soktuğu oyuncuların da gayreti ile skoru 3-3'e getirdi ve maç da bu skorla sona erdi. Günün ikinci maçında ise Samurayspor, FC Dörtmund'u Murat'ın golleri 2-0'lık skorla devirdi ve 3 puanın sahibi oldu. Bu akşam Kocaeli Basını ile TÜFAD ve Diriliş ile ilk maçını 2-0 kaybeden FC Dörtmund takımları karşılaşacak. Turnuva 10 Temmuz'da sona erecek ve final maçı öncesi merhum hakem ve gözlemcilerimiz için Kur-an okunacak, ardından geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelinecek. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑