parkinnn

Siyaset

“HALK 30 MART’TA HESABINI SORACAK”

Samsunlular Derneği Ziyaretinde Belediye Başkanı Adnan Köşker’i Eleştiren Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik; “HALK 30 MART’TA HESABINI SORACAK”

17 Mart 2014 Saat: 14:32
“HALK 30 MART’TA HESABINI SORACAK”
“HALK 30 MART’TA HESABINI SORACAK”

Samsunlular Derneğini ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik’i kalabalık bir topluluk karşıladı. Salona Başkan edasıyla yoğun alkışlar eşliğinde giren Belediye Başkan Adayı Çelik, Gebze için 30 Mart sonrası yapacağı projeleri görselleriyle birlikte anlattı ve “eğer yapmaz isek gelin hesap sorun. Biz öyle Başkan Köşker gibi 41 proje vaat edip 8 tanesini yapıp bırakmayacağız. Biz vaat ettiğimiz projelerin fazlasını yapacağız.” Dedi. Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, Samsunlular Derneğine gerçekleştirdiği ziyarette adeta Belediye Başkanı gibi karşılandı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette vatandaşların büyük çoğunluğu ayakta kalırken Belediye Başkan Adayı Çelik’in projelerini açıklamaya başladığı zamanda ise heyecandan kimse yerinde oturamadı.

“VAAT ETTİKLERİNİ YAPSAYDIN TAM BAŞKAN DERDİK”

Gebze’nin beş yıllık süre içerisinde siyasi ikballer ve koltuk uğruna geleceğinin çalındığını ifade ederek sözlerine başlayan Belediye Başkan Adayı Çelik, “Sayın Köşker ne yaptı beş yıllık süre içerisinde. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun gözünün içine bakmaktan başka. Sadece Büyükşehir’in gözünün içine baktı baktı ki seçimlerde yeniden aday gösterilebilmek için. Gebze’nin hakkını masaya yumruğunu vurarak isteyebildi mi. İsteseydi bu seçimde aday olamayacaktı. Kendi koltuğunu garantilemek için Gebze’nin beş yılına mal oldu. Biz bu saltanatı yıkmaya geliyoruz. Biz hiç belediye meclis üyesi olmadan nasıl belediye kazanılır bunun kitabını yazıyoruz. Sayın Başkan Köşker’de Başkan olduktan sonra nasıl atölyeden fabrikaya geçilir bunun kitabını yazdı. Bunu da tüm Gebze gördü ve bunun hesabını halkımız 30 Mart’ta sandıkta soracaktır. Kendisi 41 proje vaat etti 8 tanesini yaptı. Bizde kendisine çeyrek başkan dedik. Bize kızıyor. Buradan sesleniyorum çeyrek bile etmiyor yaptığın projeler biz %5 daha fazla verip sana çeyrek başkan dedik. Vaat ettiğin tüm projeleri yapsaydın da tam başkan deseydik.” dedi.

“PROJELERİMİZİ SAKLAYIN YAPMAZSAK BİZDEN HESAP SORUN” Biz şimdi sizlerin karşısına çıkarken elimizde yapacağımız projelerle geliyoruz diyen Belediye Başkan Adayı Çelik, “Bu projelerimizi kitapçık haline getirip halkımıza dağıtacağız. Ve size diyorum ki bunları saklayın. Her ay yapacağımız halk meclislerinde eğer vaat ettiklerimizi yapmaz isek bize hesap sorun. Makamımıza gelin bizden hesap sorun. Bizim öyle çifter çifter kapalı kapılar arkasında makam odalarımız olmayacak. Bizim makam kapılarımız bile olmayacak. Halkımız sanki bir dostunun yanına gidermiş gibi bizim yanımıza gelebileceksiniz.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑