parkinnn

Siyaset

HALK HİZMET İÇİN SAADETE OY VERECEK

HALK HİZMET İÇİN SAADETE OY VERECEK Gebze’de ki Meslek Gruplarıyla yemekli toplantıda bir araya gelen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, Gebze’nin geleceğine yön verecek projelerimizi burada sizlere açıklıyoruz

19 Mart 2014 Saat: 14:29
HALK HİZMET İÇİN SAADETE OY VERECEK
HALK HİZMET İÇİN SAADETE OY VERECEK

HALK HİZMET İÇİN SAADETE OY VERECEK

Gebze’de ki Meslek Gruplarıyla yemekli toplantıda bir araya gelen Saadet Partisi Gebze

Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, Gebze’nin geleceğine yön verecek projelerimizi burada sizlere açıklıyoruz diyerek, “Biz Gebze’nin sorunları neler ve nelere ihtiyacı var bunları biliyoruz, bunun için çözüm üretiyoruz” dedi.

Gebze’nin hayali projelerle bir beş yılının daha çalınmaması gerektiğinin altını çizenSaadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, Sayın Köşler 41 proje vaat etmişti geçen seçimlerde bu seçimlerde neler vaat etti bilmiyoruz çünkü daha önce vaat ettiklerinin ancak 8 tanesini yapabilen birisinin artık yeni vaatlerine bakmaya gerek olmaz halkımızda buna kanmayacaktır ve Gebze’nin hizmet alabilmesi için kendisine yani Saadet’e oy vereceğini söyledi.

“YAPMADIKLARINI YAPMIŞ GİBİ GÖSTERİP HALKI KANDIRAMAZSIN”

Gebze’deki Meslek grupları ve iş adamlarıyla bir araya gelerek kentin gelecek beş yılda nasıl yönetileceği ve nelerin yapılacağı konusunda bilgilendiren Belediye Başkan Adayı Çelik, “biz hiç belediye meclis üyesi olmadan nasıl belediye kazanılır bunun kitabını yazıyoruz mevcut başkan köşker’de belediye başkanı olduktan sonra nasıl atölyeden fabrikaya geçilir bunun kitabını yazıyor. Biz, halkla birlikte sayın Köşker’in koltuk uğruna nasıl Gebze’nin hakkını Kocaeli’ne bıraktığını gördük. İzmit, Gebze’nin on yıl ilerisinde. Bu neden kaynaklanıyor bizim belediye başkanımız kentimizin hakkını siyasi ikbal uğruna göz yumduğundan. Biz ne diyoruz. Diyoruz ki sen ilk seçimlerde 41 proje vaat ettin bunun 8 tanesini yapabildin. Şimdi de tekrar halkın karşısına geçip yapmadığın projeleri bilbord ve pano reklamlarıyla yaptım gibi gösterip halktan oy istiyorsun. Mevlana kapalı Pazar yeri hayırlı olsun demiş. Nerede nereye yaptın gel göster bakalım. Yapmadıklarını yapmış gibi gösterip artık halkı kandıramazsın.” dedi.

“GEBZE PARMAKLA GÖSTERİLEN KENT OLACAK”

Gebze’nin sorunlarına yönelik çözüm projeleri ürettiklerinin altını çizen Belediye Başkan Adayı Çelik, “Biz halkımızın sorunlarını biliyoruz. Öyle göz boyamaya yönelik yapmayacak ve yapılamayacak projeler üretmiyoruz. Biz vaat ettiklerimizin fazlasını yapacağız inşallah. Şunu da halkımıza gönül rahatlığı ile söylüyoruz. Bizim vaat ettiğimiz projeleri saklasınlar. Eğer yapmaz isek bizden aylık farklı mahallelerde yapacağımız halk meclislerinde gelip hesap sorsunlar. Biz nasıl Rahmetli Penbegüllü zamanında hizmetin adı olduysak yine aynı şekilde Gebze’de hizmetin tek adı olacağız. Beş yıl sonra Türkiye’nin parmakla gösterilen örnek kenti haline geleceğiz. Bizim 2019 vizyonu dediğimiz olay İzmit Gebze’nin neresinde olacaktır. Bu sözümü iyi anlayın.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑