parkinnn

Güncel

Hancı, Ramazan’da dopdolu

Gebze Muallimköy Sapağında bulunan bölgemizin en büyük restoranı Hancı, Ramazan ayına çok dolu hazırlandı.

17 Haziran 2015 Saat: 17:34
Hancı, Ramazan’da dopdolu
Hancı, Ramazan’da dopdolu

GÖLGE-Onlarca çeşit mönüsüyle müşterilerine iftar ve sahurda hizmet verecek olan Hancı Restoran, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Dört yıl önce hizmete giren bin kişilik Hancı Restoran’da  500 araçlık otopark olması ve  Türk mutfağının kaliteli şekilde sunulması da ilgi görmesine neden oluyor. Günler önceden Ramazan için rezerve yapılan Hancı, toplu iftar ve sahur yemeklerini bu Ramazan ayında da müşterilerine eksiksiz vermek için servis personel sayısını da artırdı.

Müşteri memnuniyetinin öncelikli ilkeleri olduğunu dile getiren Hancı Restoran ortakları Tahsin Turgay ve Haydar Kaser, dört yıldır  devam ettirdikleri aynı lezzeti ve kaliteli hizmetlerini sürdürdüklerini, bu yüzden bölgemizin lider restoranı olduklarını söyleyerek, ‘’Ramazan ayında ayrıcalığımız ve  yine kalitemiz fark edilecektir. Günler önceden bize rezerve yaptıran müşterilerimizi mahcup etmeyeceğiz. İftar ve sahura hazırız.Yirmi beş liradan başlayan Ramazan mönümüz farkımızı ortaya koyacaktır’’ dediler.

Hancı işletmecileri Tahsin Turgay ile  Haydar Kaser, daha sonra şu bilgileri verdiler;'' Hancı Restoran  olarak 4 yıldır hizmet vermekteyiz. Bu işe başlarken ilkelerimizi belirleyerek karar verdik.  Temel ilkelerimizin başında ürün kalitesi , ürün lezzeti , ürün sunumu, temizlik, hijyen ve fiyat politikamız gelir. Bu nedenle Gebze’nin gözdesi  olduk ve kısa sürede Hancı beğeni kazıdı. Mutfak olarak açık mutfak ve bütün üretimi müşterilerimizin göreceği şekilde hazırladık. Testi Kebabı, Kuzu Tandır, Osmanlı Mutfağı , Ocakbaşı ve Fırın grubu olarak hizmet vermekteyiz. Restoran kapasitemiz  1000 kişiliktir.  Tesisimizde ücretsiz otopark ve  yıkama , sigara içme bölümü ve bay bayan mescitlerimizde bulunuyor Grup yemekleri, şirket yemekleri, düğün ,nişan ,sünnet gibi grup hizmetleri de veriyoruz. Ramazan boyunca da müşterilerimiz ve Gebzelileri misafir etmekten mutluluk duyacağız.’’

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑