parkinnn

Sağlık

“Hasta Nakilden Çok Memnunuz’’

Büyükşehir’in hasta nakil ambulansı hizmetinden yararlanan hasta ve hasta yakınları duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getiriyor

27 Ocak 2014 Saat: 10:55
“Hasta Nakilden Çok Memnunuz’’
“Hasta Nakilden Çok Memnunuz’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Hasta Nakil Hizmetleri, büyük bir memnuniyetle devam ediyor. 444 11 41 numaralı  telefonu arayan hastalar, Büyükşehir’in hasta nakil ambulanslarıyla gidecekleri hastaneye kadar götürülüyor, muayeneleri yapıldıktan sonra ise evlerine bırakılıyor. Bu hizmetten yararlanan hastalar ile yakınları memnuniyetlerini, ‘’Büyükşehir’in ambulansını  arıyoruz, hemen geliyorlar. Hastalarımıza verilen değer bizi çok mutlu ediyor’’ sözleriyle ifade ediyor.

 

BİR TELEFON KADAR YAKIN

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen, özellikle hasta ve düşkünlere şefkat elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, hasta nakil ambulanslarıyla da çok önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Hastalara ve hasta yakınlarına bir telefon mesafesinde bulunan Büyükşehir’in sağlık personeli, hastaların evlerine giderek kontrollerini yapıyor. Daha sonra sağlık personeli tarafından itinayla ambulansa bindirilen hastalar, hastanedeki kontrollerinin tamamlanmasının ardından yine evlerine bırakılıyor.

 

71 YAŞINDAKİ HAVVA NİNE

Büyükşehir personeli tarafından düzenli olarak hastanedeki muayene ve kontrollerine götürülen hastalardan birisi de 71 yaşındaki Havva Aktaş. Hasta ve hasta yakınlarını bu sıkıntılı anlarında yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetleri’nin ekipleri tarafından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki muayene ve kontrollerine götürülen Havva ninenin oğlu Yusuf Aktaş, Büyükşehir’in hasta nakil ambulansı hizmetinden oldukça memnun olduğunu ifade ediyor.

 

HASTA YAKINLARI DA MEMNUN

Annesinin kontrol günü geldiğinde Büyükşehir’in 444 11 41 numaralı telefonunu aradığını ve hasta nakil ambulansının gecikmeden geldiğini söyleyen Aktaş, ‘’Büyükşehir’in bu hizmetinden önce kendi imkanlarımız ile hastaneye gidip geliyorduk. Büyükşehir Belediyesi’nin hasta nakil ambulansı hizmetiyle hastamıza verilen değer bizi çok memnun etti. Hastaneye kontrole gideceğimiz zaman bir telefon etmemiz yeterli oluyor. Telefon açtıktan hemen sonra gelip, bizleri kontrole götürüp getiriyorlar. Bu hizmetten dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

 

444 11 41’İ 7/24 ARAYABİLİRSİNİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil hizmetleri, 2004 yılından bu yana devam ediyor. Her geçen yıl ambulans sayısını artıran ve bugün 20 ambulansla 7 gün 24 saat hizmet veren Büyükşehir, geçen yıl 42 bin 422 hastayı taşımıştı. Hasta nakil ambulansı hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın, 444 11 41 numaralı telefonu günün her saatinde araması yeterli oluyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑