parkinnn

Sağlık

Hastaneler birleştirildi

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Alihahya Doğum ve Çocuk Hastanesi birleştirildi. Şenol Ergüney birleştirmenin daha kaliteli ve iyi seviyede hizmetin önünü açacağını söyledi.

1 Temmuz 2015 Saat: 14:02
Hastaneler birleştirildi
Hastaneler birleştirildi

Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılan protokol ile birleştirildi. Alikahya Kamu Hastaneleri Birligi merkez binasında gerçekleştirilen protokole, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Harun Öz, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici Başhekimi Doc. Dr. Soner Şahin, Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Burak Karabulut katıldı.


 DAHA KALİTELİ SEVİYE İÇİN
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, "İcinde bulunduğumuz binamız artık Derince Hastanesi'nin birimi olarak faaliyete başlamıştır. Sabah erkenden hastane dolaşıldı. Yerinde tespitler yapıldı. Güzel başarılı geçiş oldu. 10-15 arkadaş, teknik eleman gece yarısına kadar tüm aşamalarda bulundu. Ufak çaplı teknik problemler kısa sürede giderildi. Fiilen tüm polikliniklerde aktif hastalar muayene olup, tahlil sonucu alabiliyorlar. Bundan sonraki süreçte daha kaliteli iyi seviye için elimizden geleni yapacağız. 

YENİ TEKNOLOJİLER KAZANDIRILACAK

Şu an içinde bulunduğumuz hastane fiilen eğitim araştırma hastanesi oldu. Elimizden geldiği kadar yeni teknolojileri hastaneye kazandırmaya çalışacağız. Yeni yoğun bakımlar, tüp bebek merkezi gibi daha sayamayacağım bir çok yeniliğin önümüzdeki günlerde duyurusunu yapacağız, kadın doğum dışında üroloji, dahiliye, genel cerrahide hizmet devam ediyor. Yelpaze genişlemeye devam edecek" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑