parkinnn

Eğitim

Hedef okul, az kaldı

Kare Akademi, Kavram ve Form'un eğitimci patronu Volkan Avşar , Gölge Deri'ye açıkladı ;

5 Kasım 2021 Saat: 12:42
Hedef okul, az kaldı
Hedef okul, az kaldı

Gebze'de eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Volkan Avşar, okul hedefine adım adım yaklaşıyor.

Kare Akademi, Kavram  ve Form eğitim yuvalarını Gebze ve Darıca'ya kazandıran başarılı eğitimci Volkan Avşar, '' İlkokul ve ortaokul etütlerinde hedeflediğimiz öğrenci sayısına ulaştık. Şimdiki hedefimiz okullaşmak. Uygun bir arazi arayışımız devam ediyor. Okul olma yönünde planlı gidiyoruz ve Gebze'ye donanımlı bir eğitim-öğretim kampüsü kazandıracağız. Ortaokulumuzu inşaa edeceğiz. '' dedi.

İLKOKUL VE ORTAOKULDA BİR NUMARAYIZ

2004 yılından beri eğitim camisında olan , on yıllık rehber öğretmenliğinden sonra uzun süre özel bir kurumda müdür olarak görev alan Volkan Avşar, 2013'te temelini attığı işletmecilikte ise bugün zirveye çıktıklarını, alanalarında bir numara olduklarını söyledi. Avşar, ''Darıca'da Kavram, Gebze'de ise Kare Akademi bir numaradır '' şeklinde konuştu.

BEŞ DERSTE ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERİLİYOR

Kare Akademi'nin ilkokul öğrencilerine, Kavram'ın ise ortaokul öğrencilerine katkı sunduğuna dikkat çeken Volkan Avşar, Form Kurs'un yeni olduğunu belirtti. Ortaokul ve ilkokul 'da öğrenci sayısı  ve eğitim hassasiyeti bakımından bölgemizde bir numara olduklarına vurgu yapan Avşar, Gölge Dergi'ye değerlendirmeler yaparken özetle şunları anlattı ; ''Pandemi her sektörü olduğu gibi eğitim-öğretimi de etkiledi. Bizleri iki yıl geriye götürdü. Resmi bir kurum olduğumuz için  milli eğitim bakanlığının ve aile sosyal poitikalar bakanlığının denetimindeyiz. Dolaysıyla  öngörülen pandemi kurallarını en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Öğrencilerimizin hergün ateşi ölçüldüğü gibi, katlarda düzenli dezenfekte çalışması yapıyoruz. Kare Akademi'nin bilinirliği var, ilkokul da çok iyiyiz. Kavram'da Darıca'da bir numara oldu. Öğrencilerimize okuldaki derslerine paralel olarak beş derste eğitim veriyoruz,  Türkçe, Matematik, İngilizce, Sosyal ve  Fen'de sınavlara çalıştırıyoruz. ''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑