parkinnn

Siyaset

Hemşehrileri Sadık Güvenç’e tam destek verdi

Gebze’nin köylerinde ikamet eden gençler, İYİ Parti Gebze Belediye Başkanı Sadık Güvenç’i Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret etti.

24 Şubat 2024 Saat: 12:53
Hemşehrileri Sadık Güvenç’e tam destek verdi
Hemşehrileri Sadık Güvenç’e tam destek verdi

Gençler, “Yanınızdayız Sadık abi” mesajı verdi. Sadık Güvenç de hemşehrileri olan gençlerin desteğiyle büyük moral buldu.



İYİ Parti Gebze Belediye Başkanı Sadık Güvenç’e Gebze’nin her bölgesinden büyük bir destek ve ilgi var. Toplumun çeşitli kesimlerinin desteğini alan ve bu güçle seçim çalışmalarını sürdüren Sadık Güvenç’in dün çok önemli konukları vardı. Gebze’nin köylerinden gençler, İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek Güvenç’e destek ve “Yanınızdayız” mesajı verdi. Sadık Güvenç’in içlerinden biri olduğunu vurgulayan gençler, “O içimizden biri. Her zaman bizim yanımızda oldu. Biz de sadece oy anlamında değil, çalışmalarımızla da Sadık abimizin yanında olacağız” dedi.
ZİYARETTE ÇOK DUYGULANDI
Gençlerin ziyaretinden son derece mutlu olduğunu belirten İYİ Parti Gebze Belediye Başkanı Sadık Güvenç konuşmasını yaparken zaman zaman duygulandı ve sözlerini kesmek zorunda kaldı. Güvenç, “Bu ziyaret, benim için çok önemli. Gençler bizim her şeyimiz. Ülkemizin geleceği. Biz de göreve geldiğimizde gençler için çok önemli projeler hayata geçireceğiz. Özellikle köylerdeki gençlerin, köylerinde kalması ve yaşamlarını idame ettirmesi için çabalayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑