parkinnn

Yaşam

Her dönem aynı manzara

Dün Gölcük’te Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu’nun resmi açılışı yapıldı. Ancak bu açılışta da her yıl olduğu gibi öğrenciler mağdur edildi. Açılış esnasında 1 saati aşkın süren protokol konuşmaları boyunca, çocuklar haz

16 Eylül 2014 Saat: 11:28
Her dönem aynı manzara
Her dönem aynı manzara

Dün Gölcük’te Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu’nun resmi açılışı yapıldı. Ancak bu açılışta da her yıl olduğu gibi öğrenciler mağdur edildi.

Açılış esnasında 1 saati aşkın süren protokol konuşmaları boyunca, çocuklar hazır ol vaziyetinde ayakta bekletildi. Kurdele kesim töreninden önce, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ten Vali Ercan Topaca’ya, Kavan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan’dan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu’na kadar herkes konuştu. Bu konuşmalar bir saati aştı. Ve o süre zarfında da küçük çocuklar ayakta hazır ol vaziyetinde ve üstelik üzerlerinde yakıcı güneş varken bekletildi. Herkes bir yerlere otururken, ayakta kalmak zorunda bırakılan öğrencilerin kimileri kaşlarını çattı, bazıları da zaman zaman yere çömeldi. Ancak konuşmalar uzadıkça uzadı. Kürsüye her çıkan onlara nasihatlerde bulunmayı ihmal etmedi. Ama çocukların aklında o sırada da tek bir şey vardı; bu yüzlerden bile okunuyordu aslında… bir yere oturmak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑