parkinnn

Yaşam

Her şey daha temiz çevre için!

Gebzeli çocuklar çevre için yürüdü!

5 Haziran 2014 Saat: 12:58
Her şey daha temiz çevre için!
Her şey daha temiz çevre için!

Gebze Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle düzenlenen yürüyüşe katılan minik çevrecilere eşlik eden Belediye Başkanı Adnan Köşker, sağlıklı toplumun temeli olan sağlıklı bireylerin temiz bir çevrede yetişebileceğini hatırlattı 



ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI 


5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan minikler daha temiz bir çevre için yürüdü. Eskihisar Kalesi önünden başlayan yürüyüşe katılan öğrenciler Eskihisar sahili boyunca yürüdü. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım’ın yanı sıra yürüyüşe AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri ve öğrenciler katıldı. 


BANDO EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER 


Sahil boyunca bando eşliğinde yürüyen öğrenciler ellerinde taşıdıkları dövizlerle daha temiz bir çevre için mesaj verdi. Daha temiz çevrede yaşamak istediklerini dile ifade eden bugün küçükleri yarının ebeveynleri, büyükleri temiz çevre için çalışmaya davet etti. Sahilin sonunda yer alan Yeşilvadi Kafe’de yorgunluklarını atan öğrenciler kendilerine ikram edilen kahvaltının ardından, hazırladıkları birbirinden güzel müzikli gösteriyi konuklar ilgiyle izledi. 


BÜYÜKLERE ÖRNEK OLUYOR 


Çevre ağacına öğrencilerle birlikte taktıkları yapraklarla yeşillendiren protokol tarafından atık pil toplama yarışmasında dereceye giren okullara ödüllerini takdim edildi. Törende kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sağlıklı toplumun temeli olan sağlıklı bireylerin temiz bir çevrede yetişebileceğini söyledi. Öğrencileri duyarlılıklarından ve katılımlarından ötürü kutlayan Başkan Köşker, “Geleceğimizin teminatı siz çocuklarımız, bugün gerçekleştirdiğiniz temiz çevre yürüyüşüyle, biz büyüklere örnek oldunuz. 


TEMİZ ÇEVRE İÇİN DUYARLI OLUN!


Daha temiz bir çevreye sahip olmanın yolu çevreye duyarlı olmaktan geçiyor. Sizlerin; sokakları, caddeleriyle daha temiz bir kentte yaşayabilmesi için çalışıyoruz. Çöplerimizi yerlere atmayarak, atanları uyararak çevre bilincinin oluşması için ilk adım atabiliriz. Bu bilincin yerleşmesiyle daha temiz bir çevre için atılacak daha büyük adımların temelini oluşturacağız. Duyarlılığınız ve örnek davranışınız için sizleri bir kere daha tebrik ederim, teşekkür ederim” dedi. Tören, öğrencilerin verdiği mini bir konserle sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑