parkinnn

Siyaset

HEREKE’DE, BİNLER BAŞAR İÇİN TOPLANDI

CHP Körfez Belediye başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, ikinci yuvam dediği Hereke’de seçim irtibat bürosu açtı. Büyük bir katılımın ve coşkunun olduğu çılışa, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve M

3 Mart 2014 Saat: 11:15
HEREKE’DE, BİNLER BAŞAR İÇİN TOPLANDI
HEREKE’DE, BİNLER BAŞAR İÇİN TOPLANDI

CHP Körfez Belediye başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, ikinci yuvam dediği Hereke’de seçim irtibat bürosu açtı. Büyük bir katılımın ve coşkunun olduğu çılışa, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan,

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, belediye Meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan il başkanı ve milletvekilleri, hükümet, Kocaeli Büyükşehir ve Körfez belediyesine yüklenirken, Kocaeli’nin tek profesör adayı Reşat Başar’ın proje, mütevazi kişiliğine övgüler yağdırdılar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan da, Kocaeli’nin her tarafında büyük değişim ve dönüşümlere imza atacaklarını, Kocaeli’yi dünya kenti yapacaklarını, Başar’ın projelerinin arkasında duracağını anlattı.

 

HEREKE’YE ÖZEL PROJELER VAR

CHP Körfez Belediye başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar ise, Körfez için mükemmel projeler hazırladıklarını ifade edip bunlardan söz etti. Başar, Körfez’in genelindeki sorunlar olduğu kadar, her tarafı etkileyen Yukarı Hereke’deki taş ocağı ve çevre sorunlarına, ulaşım ve sağlık sorununa el atacaklarını, sahilin düzenlenmesi ve halk yararına değerlendirilmesi için harekete geçeceklerini, halıcılığın yeniden hayat bulacağını, Hereke’ye bir sağlık merkezi kuracaklarını söyledi. Başar bir kaç gün içinde projelerini kamuoyu ile paylaşacaklarını da vurguladı.

 

Büronun açılışı CHP’liler tarafından hep birlikte kesildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑