parkinnn

Güncel

Herkes Gölge Medya’nın iftarındaydı

Gölge Gazetesi, Gölge Dergi ve Gölge Ajansı bünyesinde barındıran Gölge Medya Group’un gerçekleştirdiği iftar davetine yoğun katılım oldu.

14 Temmuz 2015 Saat: 17:13
Herkes Gölge Medya’nın iftarındaydı
Herkes Gölge Medya’nın iftarındaydı

Muallim köy sapağında bulunan Hancı Restaurant’ta  verdiğimiz iftarda, Gölge’ye reklam desteği verenlerle, siyasiler, ilçe protokolü ve Gölge Medya çalışanları  bir araya geldi.

Gölge Medya’yı anlatan sinevizyon gösterisinin de yapıldığı iftara AK Parti Kocaeli Milletvekili Av. Cemalettin Kaflı, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Kaymakamı  Mehmet  Arslan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, GTO Başkanı Nail Çiler,  AK Parti Gebze İlçe Başkanı  Hasan Soba, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin, CHP Gebze Belediyesi Salih Işık, AK Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sadık Güvenç, GTO Meclis Üyesi Özcan Dal, KOM Amiri Komiser Ozan Koç, Merkez Hastanesi Başhekimi Hakan Höbek, Kent Konseyi eski Başkanı Gültekin Şenel’in yanı sıra işadamları  ARF Grup Başkanı Arif Gülen, Katipoğulları Mühendislik sahibi  Seyit Katipoğulları,  Sarıçam Zahire  sahibi Murat Sarıçam, MSK Yönetim Kurulu Başkanı M.Salih Kış, Umut Şenel OSGB sahibi Dr. Hamit Tandoğdu, Nurol Kuyumculuk sahibi Nurol Sular, Kuyumcular Derneği ve Polis Vakfı Başkanı Yıldıray Turan, Özel Beşyıldız Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Kemal Cesur, MAGDER Başkanı Ahmet Oğuz, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun, Turyap Darıca Temsilcisi İbrahim Özdemir, Unsurlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Unsur, Maker Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun, Titiz İnşaat Başkanı Ali İhsan Adıgüzel, Re-Gav Başkanı Recep Avcı, Mihrivan Kozmetik Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Cesim Beyaz, Dilovası Belediyesi Basın Bürosu sorumlusu Sabahattin Gültekin, AK Parti ve CHP’nin Gebze, Dilovası  Darıca ilçe yöneticileri, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Birgül Belek  ile  çok sayıda davetli hazır bulundu.

İftara katılan davetlilerin kapıda karşılandığı  yemekte  bir konuşma yapan Gölge Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıçam davetlilere tek tek teşekkür ettiği konuşmasında ‘’Bugün burada bize, Gölge Ailesi’ne kan, can ve  destek veren dostlarımızla bir aradayız. Bize verdiğiniz güç için hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Bir gazeteci için, bir insan için bu tablo çok önemli ve onur vericidir. Her birinizin katılımından onur duyduk. Sizlerinde onuru daim olsun, şerefiniz var olsun.’’ dedi.

Diğer yandan iftarımıza katılan davetliler Gölge Medya çalışanlarını  tebrik ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑