parkinnn

Güncel

Herkes Merkez Prime'ya Koştu

Geçtiğimiz haftalar Gebze Mutlukent'te hizmete giren bölgemizin en donanımlı hastanesi Merkez Prime ziyaretçi akınına uğruyor.

18 Temmuz 2020 Saat: 13:26
Herkes Merkez Primeya Koştu
Herkes Merkez Prime'ya Koştu

Yaklaşık otuz yıldır Gebze'de sağlık hizmeti veren Dr. Hakan Höbek'in ikinci hastanesi olan Merkez Prime, tıbbi donatıları ve kapasitesi nedeniyle bölgemizdeki  en kapsamlı hastane olurken, Höbek'e de hayırlı olsun ziyaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. 

Yedi ameliyathanesi ve helikopter pistiyle dikkatleri üzerine çeken Merkez Prime Hastanesi'ni görmek isteyen meraklılar ile Dr. Hakan Höbek'i tebrik edenler adeta birbirleriyle  yarışıyorlar.

Diğer yandan Merkez Prime Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Höbek tebrik kabullerini sürdürürken ziyaretçilerden de tam destek alıyor. Geçtiğimiz günler yoğun ziyaretçi kabul eden Höbek'i Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen,  Ak Parti Gebze İlçe Kurucu Yönetimi ve  Başkanı Metin Gökçe,Milletvekili Mehmet Ali Okur,Darıca eski  Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,Turan Demirhan,Hamdi Yeşilkaya,Nevzat Gülmen,Yalçın Coştur,Savaş Özdemir,Halim Turgut ve Ali Çetin, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar,İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldıztekin ve Fatih İşlek , Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve iş insanı  İbrahim Çelik ,  Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Fatih Nalbant ve Başhekim yardımcısı Dr.İlyas  , Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yönetimi , Gebze Müsiad Başkanı Serkan Beyaz  ve yönetimi , Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Yönetimi ve  KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetimi gibi çok sayıda STK , dernek, siyasi parti temsilcileri ziyaret etti.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Ziyaretçi akını!
Ziyaretçi akını!
Ziyaretçi akını!
Ziyaretçi akını!
Ziyaretçi akını!
Ziyaretçi akını!

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑