parkinnn

Siyaset

‘Hırsızdan Başbakan olmaz’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Gebze mitinginde Başbakan Erdoğan’a sert eleştiriler yönelterek, “Yalancıdan hırsızdan hem yalancı hem hırsızdan başbakan olmaz.”dedi.

14 Mart 2014 Saat: 15:07
‘Hırsızdan Başbakan olmaz’
‘Hırsızdan Başbakan olmaz’

Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Eğer bunlar montajsa bunlar sahtedir diyorsan gönderirsin bunları Amerika’ya dersin bunları ispat etmek istiyorum raporunuzu verin gönderebildi mi? Hayır. Milletin kafasını karıştırmaya çalışıyor. Devleti soyan başbakan hırsızlık yapan yalan söyleyen başbakan olmaz.  Senin yüreğin varsa İsviçre bankalarına git dilekçeni ver tüm Türkiye hesabının olup olmadığını öğrensin.

YİNE BAŞÇALAN DEDİ

Yalancıdan hırsızdan hem yalancı hem hırsızdan başbakan olmaz.

Rabia işaretinin Türkiye’deki anlamı şu Dört bakan bir başçalan.

Telekominikasyon kayıtlarını açıklamıyor İsviçre Bankalarındaki hesaplarını incelemek için İsviçre’ye başvurmuyor. Bu operasyonlardan önce Rıza Zerrab ile bakanların ilişkisi olduğu açıklandı bir şey yaptı mı hayır. 18 Nisan’dan 17 Aralık’a kadar bir şey yaptı mı hayır. Demek ki dört bakan bir başçalan

Ülkeyi asla bölmeyeceğim herkesin inancı kendinedir herkesin etnik kimliği kendinedir.81 ilde yaşayan yurttaşlarımın tamamının benim başımın üstünde yeri vardır. 81 ilden göç alan bi yer kardeşçe barış içerisinde huzur içerisinde yaşıyor. Türkiye’yi Gebze gibi yapacağım herkes huzur içerisinde yaşayacak.”dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’na vatandaşlar ayakkabı kutusu verdiler.

dsc_0127.20140314143040.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu miting alanına giriş yaptı. Seçim otobüsüyle miting alanına gelen Kılıçdaroğlu’nu ilk karşılayan CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar oldu. Kılıçdaroğlu’nun kürsüye gelmesiyle coşku giderek arttı. Kocaeli Milletvekilleri, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İlçe Başkanı Sedat Tatar ve adaylar teker teker çağrılarak tanıtıldı. Mitinge katılanlar arasında İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’de vardı. Kılıçdaroğlu eşiyle beraber partilileri selamlamadı.  Miting alanı ‘Başbakan Kemal’ sesleri ile inledi. Kılıçdaroğlu’nun yanıtı inşallah o da olacak oldu.

Huzur dolu barış dolu bir Türkiye istiyoruz İnşallah gelecek sene Başbakan olarak Gebze’ye geleceğim. Kocaeli tarih yazmaya hazır mı? 

Neden Gebze’de miting yaptım Kocaeli merkezde yapmadın. Gebze son 15 yıldır hızlı gelişen ilçedir Kocaeli nüfusunun yarısından fazlası burada yaşıyor on binlerce işçi yaşıyor. Kocaeli sorunlarını burada tartışalım. Türkiye’nin içindeki şartlarını biliyorsunuz hiçbir provakasyona için vermeyin Abbas yolcu porvakasyon yapıyor. Asla bölünmeyeceğiz beraber olacağız

Hırsız Tayyip sesleri ile inledi.

Bölünmeyeceğiz provokasyonlara asla pirim vermeyeceğiz. Bakın bir çocuğumu 290 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Babalarımız bize şunu öğretti: ‘Allah kimse ye evlat acısını yaşatmasın. O acıyı yaşayan biri olarak. Söylüyorum. Sadece Berkin Elvan hayatını kaybetmedi bir gün sonra bir çocuğumuzda hayatını kaybetti o da bizim evladımız.”

Katil Tayyip sesleri alanı inletti. 

 “Bütün Türkiye’nin başı sağolsun diyoruz. Ölen çocuk bizim çocuğumuzdur. Bana oy versin vermesin tüm vatandaşları başımda taşımaya razıyım. Hiçbir zaman yurttaşlarım arasın ayrım kayrım yapmadım. Ama devleti soyan bu zad geçen bir açıklama yapıyor. Diyorki  sakın falan filanın mağazasından alışverin yapmayın diyor. Sen ülkeni mi yoksa yandaşlarını mı yönetiyorsun.”

Gebzeli hemşerilerime sesleniyorum. Burası sanayinin başkenti. Bütün sanayicilere sesleniyorum iş dünyasına sesleniyorum bana oy verin vermeyin üretin istihdam yaratın. Siz bu görüştesiniz diye ayrım yapmayacağım tüm sanayicileri kucaklayacağım. CHP iktidarın bizi eleştirdiğiniz zaman vergi müfettişleri gelmeyecek. Baskı kurmayacağız biz özgürlüklerden aya partiyiz. Türkiye’yi kalkındıracağız. Konuşan bir Türkiye güzel”

Abbas yolcu provokasyoncuya aman vermeyin. Çok dikkatli olun sizlere saldırı yapılırsa asla ve asla karşılık vermeyin demokrasiyi yaşatacağız bu ülkede.

Leyla Atakanların kentidir burası. Çağdaş bir kent olacak Kocaeli. Bir sanayici arkadaşımız var yürekli bir insan o bir sanayici neyin ne olduğunu çok iyi biliyor o Kocaeli’nin kaderini değiştirecek yürekli bir insan o. İşsizliği biliyoruz. Burada da işsizlik var. 12 yıldır bu ülkeyi yönetenler ben işsizliği çözeceğim dediler mi? Her evde insan arlın çalışması lazım. CHP iktidarında ilk mücadelemiz işsizlik olacaktır. İşsizliği yeneceğiz.

‘Her yer Feniş her yer direniş’ sloganları atıldı. Sizlerin sorunlarını çözeceğiz hele belediye başkanlığını aldığımızda hiçbir sorununuz olmayacak.

Barış huzur kardeşlik içinde bir Türkiye istiyor musunuz?  kimsenin etnik kökeninden dolayı ayrımcılık görmediği bir ülke istiyor musunuz? kadınların başörtüsü üzerinden siyaset yapılmasını istiyor musunuz? Adres Cumhuriyet Halk Partisi Çünkü CHP halkın partisidir.

Onların çocuklarının yatak odasın ayakkabı kutusunda milyar dolar var. Tahsin Tarhan’ın Sefa Sirmen’in yatak odasında ayakkabı kutuları var mı? Türkiye’de temiz siyaset istiyor musunuz? O zaman adres CHP’dir Türkiye’nin önemli sorunlarından birisi taşeronluktur. CHP iktidarında taşeronluk olmayacak

Tüm hayatını kaybeden yurttaşlarımızın başı sağolsun. Bu başçalan’ın başınız sağ olsun dediğini duydunuz mu? Sakın kamplaşmayın kamplaşmaya izin vermeyin. Ben devleti soyan çeteyi eleştiriyorsam onlar da benim bu duyarlılığıma hak versinler. İçişleri Bakanı Yalakalığından dolayı içişleri bakanı oldu. 

43924.jpg

**

Eğer bunlar montajsa bunlar sahtedir diyorsan gönderirsin bunları Amerika’ya dersin bunları ispat etmek istiyorum raporunuzu verin. Gönderebildi mi? Hayır. Milletin kafasını karıştırmaya çalışıyor. Devleti soyan başbakan hırsızlık yapan yalan söyleyen başbakan olmaz.  Senin yüreğin varsa İsviçre bankalarına git dilekçeni ver tüm Türkiye hesabının olup olmadığını öğrensin. Yalancıdan hırsızdan hem yalancı hem hırsızdan başbakan olmaz. Rabia işaretinin Türkiye’deki anlamı şu ‘dört bakan bir başçalan’.

Telekümasyon kayıtlarını açıklamıyor, İsviçre Bankalarındaki hesaplarını incelemek için İsviçre’ye başvurmuyor. Bu operasyonlardan önce Rıza Zerrab ile bakanların ilişkisi olduğu açıklandı bir şey yaptı mı hayır. 18 Nisan’dan 17 Aralık’a kadar bir şey yaptı mı hayır. Demek ki dört bakan bir başçalan

**

Ülkeyi asla bölmeyeceğim herkesin inancı kendinedir herkesin etnik kimliği kendinedir.81 ilde yaşayan yurttaşlarımın tamamının benim başımın üstünde yeri vardır.

Gebze 81 ilden göç alan bir yer kardeşçe barış içerisinde huzur içerisinde yaşıyor. Türkiye’yi Gebze gibi yapacağım herkes huzur içerisinde yaşayacak.

Kemal Kılıçdaroğlu’na vatandaşlar ayakkabı kutusu verdiler.

Hangi bankanın genel müdürünün evinde ayakkabı kutularında  4 milyar dolar çıkar hangi bakan haram para yer umreye gider. Hangi bakanın oğullarının evinde avrolar çıkar. Bu ülkede huzurun barışın birlik ve beraberlik olsun bu ülkede her evde tencere kaynasın istiyorum barış içerisinde yaşayalım istiyoruz. Her şeyimiz var. Bu ülke dünyanın en zengini olur her şey var eksik olan temiz siyaset. 

‘Hırsızdan Başbakan olmaz’

CHP gelirse yardımlar kesilir diyorlar. CHP gelirse yardımlar azalmaz yardımlar artar. O 247 milyarı millete vereceğim. Kul hakkı yemeyeceğiz yetirmeyeceğiz. Vatandaşın hakkını alın terini koruyacağız.

Sizin başörtünüz üzerinden siyaset yapıldı. Başı açık ya da kapalı olsun bütün kadınların benim başımın üstünde yeri var.

Esnaf kardeşim sabahın köründe dükkanı açar. CHP iktidarında esnafın emekliliğinden yüzde 15 kesinti olmayacak.

Gebze’deyiz sanayinin merkezindeyiz bir arkadaşımız var adı Tahsin Tarhan başarısını sergilemiş çıraklıktan yetişmiş Türkiye’nin önemli sanayicilerinden biri olmuş kendini kanıtlamış 2-B sorununu işsizliği, çevre sorunu, imar sorununu çözer. Çözeceğim diyorsa çözerse çıraklıktan gelip Türkiye’nin önemli sanayicisi olmuşsa bu sorunları çözer.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑