parkinnn

Güncel

Hoş Geldin Bebek Bakanlığa Örnek Oldu

Büyükşehir’in ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesini örnek alan Sağlık Bakanlığı, uygulamayı Türkiye geneline yaymaya hazırlanıyor

4 Şubat 2014 Saat: 11:15
Hoş Geldin Bebek Bakanlığa Örnek Oldu
Hoş Geldin Bebek Bakanlığa Örnek Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Hoş Geldin Bebek” projesi,  Sağlık Bakanlığı’na örnek oldu. Bakanlık, Büyükşehir’in Kocaeli’de başarıyla uyguladığı projeyi Türkiye geneline taşımayı planlıyor.

 

46 BİN 645 AİLEYE DAĞITILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de dünyaya gelen bebeklerin zihinsel, fiziksel, duygusal gelişimlerine destek vermek ve bebek bakımı ile ilgili önemli bilgileri ailelere aktarmak amacı ile “Hoş Geldin Bebek” projesini yürütüyor. Proje kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012- 2013 yılları arasında 46 bin 645 aileye “Hoş Geldin Bebek” paket teslimi yapıldı.

 

TÜRKİYE GENELİNDE UYGULAMA

“Hoş Geldin Bebek”  paketi içerisinde; gelişim takvimi, “bebeğim büyüyor” kitapçığı, ateş ölçer, bebek çantası ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’ndan bebeğin ismine yazılmış bir mektup yer alıyor. Büyükşehir tarafından büyük bir dikkatle uygulanan ve takdir toplayan proje, Sağlık Bakanlığı’nı da harekete geçirdi. Bakanlık, ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesini Türkiye geneline yaymak için çalışma başlattı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑