Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri muhtarları ile bölgenin ileri gelenlerini Kent Meydanı’ndaki başkanlık makamında ağırladı.


Askıya çıkan imar planı özelinde gerçekleşen toplantı, oldukça verimli bir istişare ortamına sahne oldu.
Toplantıda bölge sakinlerinin görüş ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Büyükgöz, katkıları için misafirlerine teşekkür etti. İmar planının uzun yıllardır bölgenin en önemli sorunlarının başında geldiğini belirten Başkan Büyükgöz, “Bu sorunu çözmenin ve vatandaşlarımızın yıllardır beklediği adımı atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgemize ve Gebzemize hayırlı olsun” dedi.
Başkan Büyükgöz, çözüm odaklı çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü ifade ederek mahallelerdeki ihtiyaçların yakından takip edildiğini vurguladı.