parkinnn

Siyaset

Hürriyetli Hanımlara Projeleri Anlattı

Hürriyet Mahallesi’ni sakini kadınların daveti üzerine toplantıya eşi Ragibe Hanım ile birlikte konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapılan çalışmaları ve projeler hakkında bilgi verdi. Köşker, “Yaşadığı mahalleye sa

17 Mart 2014 Saat: 14:16
Hürriyetli Hanımlara Projeleri Anlattı
Hürriyetli Hanımlara Projeleri Anlattı

Hürriyet Mahallesi’ni sakini kadınların daveti üzerine toplantıya eşi Ragibe Hanım ile birlikte konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapılan çalışmaları ve projeler hakkında bilgi verdi. Köşker, “Yaşadığı mahalleye sahip çıkan değerli hanım kardeşlerimizin her zaman emrindeyiz” dedi.

 

 

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Ak Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker seçim çalışmalarına devam ediyor. Gittiği her yerde Gebzelilerin ilgisine ve sevgisine mazhar olan, kentin belediye başkanı Adnan Köşker, Hürriyet Mahallesi sakini hanımların düzenlediği toplantıya konuk oldu. Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan hanımların daveti üzerine eşi Ragibe Hanım ile birlikte konuk olan Başkan Köşker, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 5 yıllık dönemde Gebze’ye kazandırılan hizmetler hakkında Hürriyet sakini hanımları aydınlatan Başkan Köşker; yeni dönemde kente vizyon kazandıracak projeler hazırladıklarının da müjdesini kendileriyle paylaştı.

GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ

Mahallelerdeki yapılan çalışmaların ve kazandırılan hizmetlerin takipçilerinin kadınlar olduğunu vurgulayan Başkan Köşker, “Hizmetlerin asıl sahibi olan siz değerli hanım kardeşlerimizin, yaşadığı mahalleye sahip çıkması, sorunların takipçisi olması bizler için büyük bir kazanç. Sizleri kutluyorum. Yaşadığı mahalleye sahip çıkan değerli hanım kardeşlerimizin her zaman emrindeyiz. Gebze’mizi sizlerin büyük desteği ve teveccühüyle 2023 Türkiyesi’nde hak ettiği yere taşıyacak işlere ve projelere birlikte imza atacağız inşallah” dedi. Başkan Köşker, katıldığı toplantıda Hürriyet sakini kadınların sorularını da cevaplandırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑