Güncel

İbrahim Başaran dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Bugün sabaha karşı hayata gözlerini yuman Gebzeli tanınmış iş insanı, Gebze Ticaret Odası kurucusu İbrahim başaran son yolculuğuna uğurlandı.

20 Mayıs 2024 Saat: 19:51
İbrahim Başaran dualarla son yolculuğuna uğurlandı
İbrahim Başaran dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Gebze’nin köklü ailelerinden  İbrahim Başaran'ın cenazesine çok sayıda  siyasi, bürokrat, ailesi  ve Gebzeli katıldı. Başaran, 1988 yılında Gebze Ticaret Odası’nın kurucu başkanı olmuş ve 21 yıl boyunca GTO’nun Başkanlığını yapmıştı. 
Bir dönem siyasete de atılan İbrahim Başaran, GTO’da başkanlığı devrettikten sonra sakin bir hayat yaşamayı tercih etmişti. Başaran, bugün sabaha karşı hayata gözlerini yumdu. 
Gebze’de matem havası yaşatan Başaran’ın vefatı dolayısıyla ilk olarak saat 12.00’de kurucusu olduğu Gebze Ticaret Odası’nda dua töreni düzenlendi. Başaran daha sonra, öğle namazına müteakip Çoban Mustafa Paşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 
Başaran’ın cenazesine eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katılarak Başaran’a karşı son görevini yerine getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑