parkinnn

Yaşam

İki mahallede birden iftar sofrası

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde her akşam farklı bir mahallede düzenlenen mahalle iftarlarında Gebzeliler konu komşu, eş, dost ve akrabalarıyla aynı sofra etrafında oruçlarını açıyor.

30 Haziran 2015 Saat: 11:44
İki mahallede birden iftar sofrası
İki mahallede birden iftar sofrası

Önceki akşam düzenlenen mahalle iftarında Mimar Sinan ve Cumhuriyet mahallelerinin sakinleri aynı sofrada buluştu. Lunapark alanında düzenlenen mahalle iftarına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AKP Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Mimar Sinan ve Cumhuriyet sakinleri katıldı.


MAHALLE VE ESNAF TURU
İftar öncesi Cumhuriyet ve Mimar Sinan’da mahalle turuna çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, vatandaşlarla ve bölge esnafıyla sohbet etti. Esnafları ziyaret eden ve hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, iftar öncesi alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek hizmetlere ilişkin görüşlerini ve taleplerini dinledi. Mahalle turunun ardından iftarın yapılacağı alana giden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptığı selamlama konuşmasında, “Ramazanın manevi iklimine uygun olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde sizlerle birlikte oruç açmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Mahallelerde bir muhabbet ortamı oluşuyor. Çocuklarımız ramazan kültürünü öğreniyor, tanıyor” dedi. Selamlama konuşmasının ardından aile büyükleriyle birlikte Hacivat-Karagöz oyunlarını ilgiyle takip eden çocuklar, Gebze Belediyesi'nin ikram ettiği pamuk şekeriyle sevindi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑